≫ 

Iznenađenje u Đokovićevom boksu: Serenin trener pored Pepea Imaza (FOTO) (VIDEO)

Promene u stručnom štabu Novaka Đokovića uslovila su drugačiji izgled njegovog boksa na prvom meču u Madridu

  • 33

Novak Đoković je počeo odbranu Mastersa u Madridu, a prva prepreka na tom putu mu je Nikolas Almagro. Novak je posle dugo godina u neobičnoj situaciji, jer je neposredno pred Madrid otpustio čitav stručni štab koji su činili Majan Vajda, Miljan Amanović i Gebhard Fil-Grič.

>>> Novak Đoković - Nikolas Almagro <<<

Njih nema u Novakovoj loži, a tamo su sada Marko Đoković, koji je u odsustvu prvog Novakovog trenera privremeno preuzeo tu ulogu. Tu je takođe i kontroverzni guru Pepe Imaz.

Bilo je i najavljeno da taj tandem biti u loži, ali su mnogi iznenađeni da u loži vide i Patrika Muratoglua, jednog od najboljih teniskih trenera na svetu, koji je inače i trener Serene Vilijams.

On se zamaskirao kačketom, pa ga mnogi možda nisu odmah primetili, ali nije promakao oku kamere i poznavaocima tenisa.

Da li je na pomolu neki vid saradnje, ili je Muratoglu tu samo kao prijatelj Novaka, pošto njegova akademija sarađuje sa Novakovim restoranom u Monte Karlu, ostaje nam da nagađamo.

Svakako će i Muratoglu imati određenu pauzu kada je trenerski posao u pitanju, jer se Serena Vilijams trenutno povukla iz tenisa nakon što je ostala u drugom stanju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    10. maj 2017 | 14:53

    Е мој Новаче брате драги ... битно је да је овај Пепез ту,,, дјете драго врати крст и ерати оног новака старог и опет си на правом путу!!! Ти си дјете са пута скренуо ђао ми је што ово пишем јер те волим и поштујем али не радиш онако како је Бог рекао!!! Поз

  • Lazar1

    10. maj 2017 | 14:44

    Kad kola krenu nizbrdo,ne staju dok se sve ne raspadne,daj Boze da gresim.Steta.

  • Zizi

    10. maj 2017 | 15:29

    Trebao bi Jelenu da uvrsti u tim, uz "gurua" Pepe le tvora!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA