Đoković objasnio razloge poraza od Nadala: Dao sam najbolje od sebe!

Srpski teniser kaže da je dao najbolje od sebe ovog dana, ali da to nije bilo dovoljno za trijumf

  • 35

Novak Đoković objasnio je posle poraza od Rafaela Nadala u polufinalu Mastersa u Madridu da je španski teniser igarao na veoma visokom nivou.

Posebno je bio dobar u servisu i kretanju iako je bilo jako vruće

- Njegov nivo igre je bio visok. Uspevao je da uradi sve što je želeo, pogotovu u prvom setu. Servirao je veoma dobro i kretao se odlično na terenu. Danas je bilo toplije nego nego prethdna tri dana, tako da su uslovi bili drugačiji. Loptica je odskakala viskoko i on je uspeo da se snađe bolje u takvim uslovima”,

Đoković je istakao da nije mogao da nađe odgovor na igru rivala.

- Rafa je očigledno bio bolji danas. Zaslužio je da pobedi. Kontrolisao je igru od početka do starta. Sve u svemu, dao sam svoje najbolje. Nisam igrao na visokom nivou, a napravio sam mnogo neiznuđenih grešaka, pogotovu u prvom setu - završio je Novak koji je branio titulu u Madridu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    13. maj 2017 | 19:43

    Ako je ovo sve od tebe, povuci se momentalno, ali bukvalno momentalno. Da sam na tvom mestu Nole, posle svega onoga što si igrao ovih 6 godina i da danas kažem da je ovo bilo sve od mene, bilo bi me sramota i zauvek bih napustio tenis. Ovo nije sve od tebe, ovo je sve od onog Pepea koji te je zamađijao gluporijama, a koje ti iz nekog razloga ne želiš da odbaciš.

  • Tanče

    13. maj 2017 | 20:28

    Nadal jede meso Novace, a ti jedes travu.

  • Jug

    13. maj 2017 | 19:34

    Ili se vrati na meso i otjeraj tog sektasa ili se fino oprosti od tenisa..mnogo si nas zaduzio al postajes smijesan igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA