≫ 

Uhapšen sportski direktor Novog Pazara: Nokautirao kontroverznog bivšeg igrača Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Huseinović je posle verbalne provokacije Mihajlovića udario fudbalera borcem pesnicom iz sve snage, bukvalno pred službenim licima

  • 22

Pravi haos viđen je u Novom Pazaru u duelu između domaćeg kluba i Borca iz Čačka, koji je završen rezultatom 2:0 u korist Pazaraca. Ipak, meč je obeležila tuča na kraju u kojoj su razmenjene pesnice, a prema izveštajima sa lica mesta siuacija je bila haotična.

Navodno, sve je počelo provokacijom koju je uputio Stefan Mihajlović, nakon čega je potpuno poludeo Saudin GHuseinović, trener u stručnom štabu Novog Pazara, koji je, prema recima službenih lica iz sve snage udario pesnicom igrača Borca, koji je nekada nastupao i za Crvenu zvezdu, javlja Žurnal.

Nastalo je opšte komešanje i umelo nije došlo do žestoke opšte tuče. Policija je morala da zatvor aktere u svlačionice, da bi sprečila ulazak navijača sa tribina i nastavak sukoba.

Incident se nastavio i u svlačionici, gde su fudbaleri Borca totalno demolirali gostujuću svlačionicu, što su Pazarci objavili javno.

Policija je u Novom Pazaru posle meča, a na osnovu informacija sa lica mesta, uhapsila Saudina Huseinovića, kao i direktora Sportskog saveza u ovom gradu Emira Mehmedovića, kao i još jednu osobu čiji identitet nije poznat.

Pogledajte i snimak meča, gde se na kraju može čuti i reakcija publike koja je gostima skandirala ''Cigani, cigani''.

Inače, Mihajlovića prate mnoge kontroverze van terena, bio je akter saobraćajne nesreće, zbog koje mu je pretila kazna zatvora, a takođe se pominjalo da je pre izvesnog vremena nožem napao starletu Soraju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SUMADINAC333

    14. maj 2017 | 13:36

    Pazarce izbaciti iz Lige za stalno

  • Jekac

    14. maj 2017 | 14:09

    Novi Pazar izbaciti iz svih takmičenja,a Borac u niži rang.

  • Nesa PFC

    14. maj 2017 | 16:01

    Cemu naslov bivsi igrac zvezde trebalo bi da pise igrac borca ili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA