≫ 

Ivica Tončev: Najsrećniji bih bio da pobedimo Partizan, da se ovi iz Zvezde ponadaju tituli!

Prvi čovek Nišlija veruje da će pomrsiti račune večitima u poslednja dva kola, najpre crno-belima, a zatim i klubu sa Marakane

  • 34

Predsednik Radničkog iz Niša, Ivica Tončev poručio je da će njegova ekipa ići na pobede u preostala dva kola u kojima igra protiv Partizana, a zatim i Crvene zvezde.

On ističe da se Nišlije neće baviti kaklulacijama i da ga ne zanima ni ko je protivnik, niti kakve su kvote i da ga samo interesuje pobeda.

>>> Zvezda besna na FSS zbog Partizana: Pre 6 meseci su nas upozorili na lopovluk, tražimo odgovore na ovih 9 pitanja!

- Radnički sa novim rukovodstvom ima samo jednu parolu, a to je da uvek ide na pobedu. Ne zanimaju nas nikakve kalkulacije, ko je protivnik, kvote i slično. Cilj nam je da pobedimo na svakom meču. Najsrećniji bih bio da najpre slavimo protiv Partizana.

- U tom slučaju, ovi iz Zvezde bi se ponadali da je titula njihova. A onda bih želeo da slavimo i protiv Zvezde. Tako niko ništa ne bi mogao da nam prebaci - rekao je za Alo Ivica Tončev, koji je nedavno bio potpredsednik kluba iz Ljutice Bogdana, ali ističe da ga sada zanima samo Radnički.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

>>> Partizan odgovorio na Zvezdino saopštenje: O nama govore tri derbija, mi lopovlukom nismo zvali ni ono što je Majo Vujović učinio!

- Pobedom nad Partizanom obezbedili bismo plasman u Evropu posle 35 godina. Gledao sam crno-bele protiv Voždovca i video sam da imamo šanse protiv njih. Oni su u pet utakmica gubili do 60. minuta pa preokretali rezultat, i to su igrali protiv ekipa koje su slabije od nas. Prema tome, verujem u pobedu, a samo ako verujete u nešto, to će se i ostvariti - ističe Tončev.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    15. maj 2017 | 09:18

    Cujte sta prica zvzedin covek! Pa vi cete u sredu, bre, izginuti protiv Partizana, a kada dodjete zvezdi verovatno vas prvo nece biti pola standardnih, pa ce da usledi sklanjalica, a tu je i sudija da mase zastvicom ako se slucajno ko usudi da krene ka golu zvezde. Toncev, sto bi rekao Sojic, "znamo se Panjkovicu".

  • znamo te gugutane..

    15. maj 2017 | 11:24

    E moj Toncev..ko te ne zna skupo bi te platio..znamo mi da vam je zvezdana dala..i Partizan se vas ne boji da igrate svi i jos 5 igraca iz malane..bojat se sudija treba..u ligi gdje je zvezdani obecana titula sve je moguce..al Partizan ce vas zgazit sa 3-0 i stavit tacku na kraj ovog zvezdinog propalog prvenstva..nista sladje nego uzeti duplu krunu..a vi kad vam dodje zvezda zajedno prodajite kestenje na ulaz u stadion..to vama i njima ide najbolje..okanite se sporta..delije u folklor

  • Ja sam

    15. maj 2017 | 10:46

    Iz Vranja sam i znam kako ovaj covek namesta utakmice i sta sve radi sa fudbalskim klubovima. Gleda samo svoj interes, stvori tim kako bi prodao klub i stavio pare u dzep. Raspitajte se koliko je klubova unistio na jugu Srbije i kako je namestau utakmice. Gubi mjegov tim na poluvremenu 3:0 na kraku je 3:6.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA