Partizanu ispunjena želja za sudiju u odlučujućem kolu, Zvezdi arbitar koji je sudio sumnjiv penal za crno-bele! (VIDEO)

Milorad Mažić će deliti pravdu u Humskoj, a Ilija Brdar na Marakani u poslednjem kolu Superlige

  • 8

Srbija će u nedelju dobiti novog šampiona u fudbalu, pošto se tog dana od 17.00 igra poslednje kolo Superlige Srbije. Jedini kandidati su Partizan i Crvena zvezda, a crno-beli su u mnogo povoljnijoj poziciji u odosu na večitog rivala.

>>> NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Da nije bilo Vučićeve pomoći, ne bismo izašli u Evropu! Njegova uloga bila je presudna

Partizan u Humskoj, pred praznim tribinama dočekuje Mladost iz Lučana, dok Zvezda u isto vreme na Marakani čeka Radnički iz Niša. Crno-belima je za titulu dovoljan i bod, pošto imaju tri boda prednosti u odnosu na crveno-bele.

Mnogo polemike podiglo se poslednjih dana, kada je izbor sudija u pitanju, naročito zbog delegiranja Zorana Širokog za utakmicu u Nišu, pa Sudijska komisija FSS ovoga puta ništa nije prepuštala slučaju za poslednje kolo i odredila je da odlučujuću utakmicu u Humskoj sudi najbolji srpski arbitar - Milorad Mažić.

Inače, Mažić je bio želja uprave crno-belih kada je u pitanju deljenje pravde u Nišu, a ovoga puta im je ispunjena želja već u narednom kolu.

Dvesta metara dalje, na Marakani će pravdu deliti Ilija Brdar. On je ove sezone sudio Zvezdi na utakmici protiv Rada, koju su crveno-beli dobili na Marakani.

Takođe, sudio je i Partizanu na utakmici protiv Borca u Humskoj, koju su crno-beli dobili sa 2:1, a tada je domaćinima sudio sumnjiv penal, zbog kojeg su Čačani grmeli posle meča smatrajući da su oštećeni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam

    18. maj 2017 | 14:58

    To Zvezda voli, kad se sviraju sumnjivi penali za njih

  • GP

    18. maj 2017 | 14:56

    Apelujem na Milovanovica da izvede najjaci tim, a ne kao protiv zvezde da igra bez 7-8 prvotimaca. Autoru ovoga teksta predalazem da se malo pozabavi penalima njegove miljenice zvezdane, a moze da pocne odmah sa onim prvim sinoc protiv Javora i jos iskljucenjem igraca Javora sasvim nepotrebno sve da je bio penal. Ili samo da navede broj penala koji su sudjeni za zvezdanu ove sezone. Strasno, bre, FK Zvezdanaesterac.

  • Branislav Stefanovic

    18. maj 2017 | 15:04

    Sto se ne prekrstite u Zvezdina revija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA