Rakočević: Zvezda je moja prva opcija, pare nisu problem

- Ma koliko finansijski detalji bili važna stavka u svakom ugovoru profesionalnog igrača, ovog puta nisu toliko u prvom planu. Važno je i ko će biti trener, kakav je igrački kadar... - rekao je nekadašnji kapiten Zvezde

  • 0

Nekada najbolji strelac Evrolige Igor Rakočević u Budvi, sa porodicom, puni baterije za sezonu koja sledi, ali i dalje ne zna gde će igrati. Zvezda mu je, kako priznaje, "prva opcija". Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, izjavio je da je nekadašnji kapiten "crveno-belih" odbio prvu ponudu:

- Rekao je istinu. Pričali smo, ponudili su ugovor, ja i moji agenti smo izneli mišljenje, ovog puta negativno. Ali kao što je predsednik kluba rekao, nastavljamo dalje - rekao je za Novosti Rakočević i dodao:

- Ta ponuda je polazna tačka. Pokušavamo da se uskladimo. Ne tražim od Zvezde da visina primanja bude adekvatna mojoj trenutnoj tržišnoj vrednosti jer, realno, u finansijskim uslovima kakvi su u našoj zemlji, to je nemoguće.

Priča oko povratka u crveno-beli dres bila je aktuelna i prošle godine, a još tada je Igor rekao da će se vratiti i da pare neće biti problem...

- Ma koliko finansijski detalji bili važna stavka u svakom ugovoru profesionalnog igrača, ovog puta nisu toliko u prvom planu. Važno je i ko će biti trener, kakav je igrački kadar... U žargonu, treba još neke kockice da se poklope.

Dok je na odmoru njegovi zastupnici nastavljaju razgovore dok Igor, na radost navijača Zvezde apostrofira da mu je ona "prva opcija i da želja nije sporna, baš kao i ljudi iz kluba".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA