Leonardo prvo izbegao odgovor na pitanje, a onda u 4 reči rekao kakve su šanse da ostane u Partizanu!

Zagonetan odgovor Brazilca na pitanje o ostanku u Humskoj

  • 16
FK Partizan - FK Mladost Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Leonardo da Silva Souza je i u poslednjem kolu odigrao meč u istom ritmu kao i cele sezone. Vodio je Partizan do 27. šampionske titule u prvenstvu, čime su se crno-beli izjednačili sa Zvezdom.

Brazilac je dao dva gola i imao asistenciju, a nakon meča je u prvoj izjavi za TV Arena sport rekao i kakvi su mu utisci, a odmah je usledilo i pitanje kakve su šanse da ostane u srpskom fudbalu.

- Mnogo sam srećan i zadovoljan što sam dao titulu ovim navijačima. Proslavićemo ovaj fantastičan dan, i već od sutra se vraćamo pripremanju za finale Kupa koje nas čeka - rekao je najbolji strelac Partizana ove sezone.

Leonardo isprva nije odmah odgovorio na pitanje novinarke, pa ga je ona ponovila ''Postoje li šanse da ostaneš u Partizanu?''

- To samo Bog zna - odgovorio je Leonardo.

Inače, on je ispod dresa imao majicu na kojoj se zahvalio navijačima za sve i istakao da će zauvek biti u njegovom srcu, što su mnogi shvatili kao oproštaj od Grobara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    21. maj 2017 | 20:50

    А ко би га хтео? Видић, Станковић, Дејо геније, Михајловић, Југовић...па и Грујић у НАЈВЕЋИМ КЛУБОВИМА! Овим њиховим и Кина је успех. А има их и по 2 и 3 лигама. Из малог клуба се не лети високо.

  • supergnu

    22. maj 2017 | 00:38

    Lako je njemu. Za njega je brazil prvak sveta...nemoj da ga pljujete decko je ljakse iz brazila stigao u ljakse klub iz srbije i lepo mu kao kod kuce...P.S. trebao bi neko da ga odvede da vidi kako pehar kupa sampiona izgleda. Greota da je igrao u evropi a pojma nema sta je to...

  • Nisu mu rekli...

    23. maj 2017 | 21:52

    Najcrnje od svega je sto se u ovim zatvorenim utakmicama franjevaca gde su mu se sklanjali na terenu,istripovao da je klasa od igraca,verovatno sam sebe pita kad nauci ovako da igra fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA