Tole Karadžić iz lože u Humskoj: Puno mi je srce, sad Liga šampiona (VIDEO)

Bivši predsednik crno-belih čestitao svima u klubu na fenomenalnom rezultatu

  • 32
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ispratio je iz lože stadiona Partizana osvajanje 27. titule crno-belih, koji su u poslednjem kolu savladali lučansku Mladost rezultatom 5:0.

Karadžić se saglasio da je Partizan stigao do titule u veoma teškoj sezoni za klub.

>>> Igrači u šampionskom autobusu i Grobari slave u Beogradu, Leonardo u transu (VIDEO)

- U jednoj teškoj godini, Partizan je osvojio titulu šampiona. I znate kako, titule se ne osvajaju slučajno. Unutra mora da bude prisutna hemija. Zato je ovo prilika da čestitam igračima, stručnom štabu, svim strukturama kluba i predsedniku Vučeliću na jednom fenomenalnom rezultatu, koji mislim da znači i jednu prevagu u smislu da ulaskom u Ligu šampiona ili grupnu fazu Lige Evrope, Partizan može da reši mnoge nagomilane probleme, prisutne od ranije, i sada su tu, i ne samo u ovom klubu - rekao je bivši predsednik Partizana i FSS i zaključio:

- Ovo treba fudbalu, fudbal se igra zbog ovih ljudi. Očita je stvar da je Nikolić napravio jedan dobar tim. Danas je Partizan pokazao da ima kvalitet, i izrastao je u jedan evropski tim. Puno mi je srce i čestitam svima u partizanu, i da nastave kako su do sada radili.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sns titula

    22. maj 2017 | 00:02

    Cim njega vidim znam da je bilo regularno.

  • Severac

    22. maj 2017 | 00:06

    Strašno, ovo samo potvrđuje ono što cela Srbija zna....izem ti ja vaših sedam titula

  • Dado CZ.Lj...

    22. maj 2017 | 00:54

    Sve cestitke partizanu i svaka cast, al ovo sa ovim Pajacom je uvreda za svakog srbina koji voli fudbal, sve je ravno 5.ligama po evropi, ne mozemo ni mi ni vi bod da uzmemo a on slavi, smrad sto je upropastio sve st je bilo magija nekad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA