≫ 

Vučić prokomentarisao Partizanovu 27. titulu: Sada kažu nadmudrili smo državu!

Premijer i izabrani predsednik kratko prokomentarisao 27. pehar crno-belih

  • 50

Fudbaleri Partizana osvojili su 27. titulu prvaka u istoriji, čime su se izjednačili sa Crvenom zvezdom u tom segmentu. Završnica prvenstva donela je mnogo tenzija, gde je došlo i do prepucavanja navijača, u kojima se prozivao i premijer Aleksandar Vučić.

>>> Zvezdina ''čestitka'' Partizanu za 27. titulu: Niko nije bio tako dominantan kao Slaviša Kokeza!

Pristalice Partizana danima su, dok je Zvezda bila prva pričali da je prvenstvo namešteno, te da ga navodno Vučić, kao navijač Zvezde namešta na račun crveno-belih. Nakon što do toga nije došlo, usledile su pesme u kojima su želeli da pokažu da čak i pored njegove pomoći, i pomoći države, Partizan ponovo na kraju osvaja titulu.

Rukovodstvo crno-belih apelovalo je na svoje navijače posle Niša, kada je ta pesma mogla da se čuje da se ne ponavlja vređanje premijera, a takođe su i sami Grobari istakli saopštenje da se ta uvredljiva pesma ne peva tokom meča protiv Mladosti.

I sam Vučić je kratko tokom razgovora sa novinarima prokomentarisao osvajanje Partizanove titule i to što bi kakav god da je ishod bio, ponovo on ispao ''dežurni krivac''.

- Kad Partizan ne osvoji titulu, onda sam ja kriv, a kad osvoji titulu, onda navijači Partizana kažu nadmudrili smo državu - kratko je poručio Vučić.

Pogledajte i kako je izgledala proslava Grobara na stadionu povodom 27. titule:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    22. maj 2017 | 14:58

    šta on ima da komentariše, valjda to njega ne treba da interesuje

  • Partizanovac

    22. maj 2017 | 16:35

    Hteo ti to da priznaš ili ne nadmudrili smo ovu "državu" i pravda je pobedila. PARTIZAN ŠAMPION!!!

  • Ivan

    22. maj 2017 | 15:21

    Neshvatljivo je neshvatanje svih da je pre 7 decenija po nalogu vatikana, preko zagreba, implementiran u srbiju rak koji ce podeliti srpski narod a vlast koja po navici mora da slusa diktat zapada(citaj vatikana) mora na sve nacine da omoguci nesmetano funkcionisanje istog!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA