Rizikovao sam karijeru zbog reprezentacije, a sada mi ovako vraćaju! Bivši fudbaler Zvezde besan na selektora i FSS!

Fudbaler turske Alanje Darko Lazić iznenađen što je izostavljen sa spiska igrača za Evropsko prvenstvo

  • 27

Mlada fudbalska reprezentacija (do 22 g) sprema se za Evropsko prvenstvo, ali u timu neće biti Darka Lazića bivšeg fudbalera Zvezde, a sada igrača turske Alanje.

>>> ISPOVEST DARKA LAZIĆA: U upravi Zvezde su čekali moj prvi kiks da bi me sklonili iz tima!

On je izostavljen sa spiska selektora Nenada Lalatovića, a da ne zna ni zašto.

>>> LALATOVIĆ: Ne sviđa mi se Lazićeva izjava, ni u Spartaku nije uspeo da igra!

- Igrao sam za Srbiju u baražu protiv Norveške i to pod jakim bolovima i inekcijama, to mogu da potvrde i igrači i tadašnji selektor, jer sam to u dogovoru sa njima uradio. Sve to sam stavio u peti plan zbog reprezentacije jer nisam hteo da ih ostavim na cedilu - kaže Lazić za Sportski žurnal i dodaje da su izjave selektora Lalatovića da je povređen netačne.

- To da ne igram jer sam povređen su priče za malu decu. U poslednje dve godine nisam trenirao ukupno 20 dana. Zbog te reprezentacije sam rizikovao karijeru, ali to niko ne zna da ceni. Dao sam sve za reprezentaciju, živeo sam za taj poziv i mislim da nije pošteno da mi ovako vrate.

-Niko iz FSS me nije nazvao da me pita "Kako si, šta radiš" a pričaju da imam dve povrede.. Nije u redu da momci koji su izneli kvalifikacije ne budu pozvani, a neki debituju na Evropskom prvenstvu.

- Treći put mi nanose nepravdu, prethodno su me sklonili sa spiska do 17 i 21 godine. Ali bitan je baraž, onda se šalje poziv a posle te šutnu - rekao je Lazić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    24. maj 2017 | 08:50

    Zato decko "use i u svoje kljuse". Gledaj sebe i svoju karijeru a za reprezentaciju nek igraju mamini i tatini sinovi po sluzbenoj i rodbinskoj vezi!

  • Saša Pariz

    24. maj 2017 | 14:03

    Kriminalci vode fudbal u Srbiji zadnjih 25 godina i zato smo tu gde jesmo, NIGDE.

  • Бубе гробар

    24. maj 2017 | 08:36

    Tipicno za Srbe i nemce, dok im trebas onda si dobar, kad im ne trebas, takticki te sklone u zaborav ! Dobar igrac je Lazic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA