≫ 

Pala je i najluđa opklada za finale Lige Evrope!

Ajaks ili Mančester junajted? Ko će se radovati večeras u Stokholmu?

  • 0

Nije bilo lako novinaru Telegrafa na putu za Stokholm, a verujemo da neće ni tokom finala Lige Evrope koje se održava u ovom gradu.

"Isprovociran" od pristalica Ajaksa on, koji za Mančester junajted navija od 1995. godine, pristao je na ultrazanimljivu opkladu s momcima koji su zahvaljujuci nagradnim konkursima brenda Amstel dobili besplatno putovanje na ovaj spektakl.

Njih dvojica simpatišu Ajaks zbog činjenice da u timu imaju dosta mladih igraca, i ubeđeni su da će osvojiti trofej. Toliko da su "stisnuli ruku" novinaru Telegrafa. Opklada je pala...

A ona je slična onoj koja je viđena u kultnom domaćem filmu "Kako je propao rokenrol." Naime, poraženi će morati da kupi karton Amstel piva pobedniku i da sa ronilačkom maskom stoji u fontani na Trgu Nikole Pašića.

Sve dok pobednik ili pobednici ne popiju taj karton piva sedeći za montažnim stolom na platou. U slučaju pobede novinara Telegrafa, on će moći da povede još jednu osobu kako bi bili "ravnopravni."

Nema sumnje da će leto u Beogradu, barem u njegovom centru, biti zanimljivo. Čekaju se Ajaks i Junajted, ali i toplije temperature u našem glavnom gradu.

(Izveštač iz Stokholma: Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA