Partizan objavio snimak: Pogledajte šta je motivisalo fudbalere pred finale Kupa sa Zvezdom (VIDEO)

Crno-beli objavili emotivne poruke za fudbalere od strane njihove porodice

  • 12

Tek što se finale Kupa Srbije završilo, Partizan je na zvaničnom sajtu objavio video koji je motivisao fudbalere crno-belih da dođu do trofeja.

Ideja ekipe Partizan TV bila je da se napravi emotivan video u kom se vidi kako članovi porodice daju podršku ''svojim fudbalerima.''

>>> Grobari na poluvremenu zapevali ''Zašto ćutite'', a onda je usledio žestok odgovor Delija (VIDEO)

>>> Ovakvog Nikolića nikad niste videli: Trener Partizana razgalio kafanu kada se dočepao mikrofona (VIDEO)

- Prethodnih dana deo stručnog staba radio je na tajnom projektu. Igračima su 15 minuta pre izlaska na teren puštene video poruke njihovih članova porodice, uključujuci i šefa Nikolića - stoji na sajtu Partizana.

I očigledno je imalo efekta s obzirom na to da je Partizan slavio rezultatom 1:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    28. maj 2017 | 11:58

    CRNO BELA FAMILIJA, CEO SVET JE NAS, VOLIM PARTIZAN !!!

  • Cika crni

    28. maj 2017 | 13:26

    Crvene jecaju zvezde gasi se njihov sjaj srce mi već dugo sluti prvak je partizan igrajmo taj tango smrti kao nekada pre neka se sve zavrti Partizane Volim te.Cigani a da je odlučio gol iz auta da li bi i sad tražili razloge neuspeha.Jednostavno smo vas razvalili u svakom derbiju i tačka.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    28. maj 2017 | 11:58

    Можда. Али имали су још мотивација, од раније, јер су знали да нису кажњавани за: "Partizan je igrao tri takozvana prelaza, kada je gubio na poluvremenu, a potom pobeđivao u nizu, a često su u te preokrete bili uključeni penali i crveni kartoni, ali to izgleda nije interesantno. Njihovim rivalima je dosuđeno devet crvenih kartona i sedam penala. svi su videli dokument da je Nikolić kažnjen, neka objasne kako je pomilovan. Rad je kažnjen zbog rasizma, a zbog čega Everton nije zbog pokazivanja srednjeg prsta? Zašto Partizanu nisu oduzeti bodovi kada je (Dušan) Vlahović igrao bez pregleda? Da li će Leonardo biti kažnjen zbog udaranja Frimponga i Planića? Њихова највећа мотивација је ФСС са све судијском организацијом.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA