DVA nova pravila u Zvezdi koja će novi trener morati da prihvati, inače sledi OTKAZ!

Crveno-beli rešili da se okrenu onome što su trebali da rade već 10 poslednjih godina

  • 21

Posle rezultatskog šamara koji je FK Crvena zvezda pretrpela ove sezone, mada može da se kaže da je bio i nokaut od strane Partizana, rukovodstvo kluba je rešilo da uvede nova pravila za prvi tim za sledeču sezonu.

>>> Delije podržale 24 kandidata za Skupštinu: Na spisku je jedna dama, nema legendi Zvezde!

Do pre 20 dana crveno-beli su imali dva trofeja na stolu, a onda su ostali bez ijednog. Cele sezone su bili prvi i na kraju ništa od toga.

- Sproveo bih potpuno oslanjanje na školu i forsiranje dece. Ko god bude sedeo ovde, uvek će cilj biti titula. Pokupili smo najbolje iz Srbije, Vučićevića, braću Ilić, Velju Nikolića.

- Neki od njih su već prošli pripreme sa prvim timom, i sada su sazreli. Neću odustati od forsiranja dece. Ko god da dođe za trenera, moraće da prihvati ta pravila igre, a to su: dva do tri klinca u startnoj postavi, dva do tri na klupi.

- Ko nije spreman da prihvati taj rizik, neće ni biti trener. Što se Đurovskog tiče, ugovor će mu isteći za nekoliko dana dana. Sešćemo i popričati sa njim oko njegovih planova i njegove filozofije. On zaslužuje respekt svih Zvezdaša, jer je pristao da bude trener na 20 dana - rekao je direktor kluba Zvezdan Terzić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Meni lično se sviđa kako je Zvezda izgledala u finalu Kupa, a spletom okolnosti nismo poentirali u prvih 15 minuta utakmice kada smo bili mnogo bolji. Ne bismo ni imali dileme da je uzeo Kup, ovako, na kraju će Upravni odbor doneti odluku. Imamo još deset dana do početka priprema, već 29. juna je utakmica.

- Što se tiče trenera, mnogo trenera se nudi, sa mnogo njih se razgovara i razmatra, pa i sa strancima. Više bih voleo da bude domaći trener, pre svega zbog jezičke barijere. Kratki smo sa vremenom da bi stranac mogao da upoznaje igrače. Takođe, teško stranac može da dođe i da se snađe u ovom ludilu od našeg fudbala, prihvati da se u 2017. godini igra na ovakvoj infrastrukturi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    29. maj 2017 | 20:31

    Zasto ta pravila nisu vazila za Bozovica? Gde su bila Zvezdina deca? Ristica ste upropastili na poziciji beka. A najvaznije pravilo nije pomenuto da ce i trener morati da izdaje saopstenja koja se ne smeju razlikovati od Terzicevih i Mijajlovicevih. Najbolji primer je potez Boska Djurovksog koji je prvo cestitao Partizanu pa sledeceg dana opleo po svima. Ali razumem coveka uplasio se da ce izgupiti posao posto je prekrsio 'novo' nepisano pravilo. Kad de Bozovic dosao rekao je da mu treba 2-3 godine da spremi tim za Evropu. Sada od Terzica cujemo da se krece od pocetka. Pa dokle vise od pocetka. Kako se planiralo pre 2-3 godine rezultat imamo danas.

  • Gospodin

    29. maj 2017 | 20:46

    Drma se fotelja, sad se vadi na omladinaki skolu i dug od 25 miliona

  • Tanatos

    29. maj 2017 | 23:12

    Ja u zivotu ne udjoh na sajtove i tekstove o partizanu....ovi se ne skidaju sa nasih.Sta ti je kompleks pa da osvoje jos 100 placenih titula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA