Prvi veliki talas novih dresova evropskih velikana za 2017/2018 (FOTO)

Na ovom mestu ćemo stalno apdejtovati listu dresova koji nas već uvode u fudbalsku sezonu

  • 5

Ozbiljni klubovi, oni najpopularniji, najmoćniji... već su navijačima objavili na Tviteru ili Fejsbuku kako će izgledati dresovi njihovih miljenika u sezoni 2017/2018.

Krenimo redom.

BARSELONA

Novi dres Barselone već sada postoji u prodaji, košta u osnovnoj verziji 140 evra, a zanimljivo je da ćete sledeće godine na grudima katalonskog kluba biti i ime novog sponzora - japanski Rakuten.

Foto: Nike.com Foto: Nike.com

INTER MILAN

Ne pamtimo da je milanski Inter išao sa verzijom u kojoj nema ravnimerne linije, dobro prepoznatljive crno-plave. Već je u prodaji u Italiji, košta 141 evro. Skroz se uklapa u tendinciju nove uprave slavnog kluba koja želi da napravi veliki transfer zemljotres tokom leta i potpuno renovira posustali tim.

Foto: Nike.com Foto: Nike.com

ROMA

Penziju Frančeska Totija donekle bi mogla da ublaži vest o novim dresovima Rome. Navijači Vučice će za 86 evra moći da budu vlasnici bordo dresa koji je premijeru već imao, na oproštajnom susretu Totija.

Foto: nike.com Foto: nike.com

SAMPDORIJA

Vicešampion Evrope iz 1992. godine odlučio se da mnogo ne menja dres u odnosu na ono na šta smo navikli. Prepoznatljive crvena i crna oivičene belom bojom na plavom dresu krase i ovogodišnje izdanje proizvoda španske marke Homa. Pažnju privlači diskretna otvorena kragna.

Foto: joma.com Foto: joma.com

GALATASARAJ

Turski velikan posle dvogodišnje pauze nada se da će novim dezenom uspeti da vrati radost navijača u borbi za 21. šampionsku titulu. Navikli ste da crvenu i narandžastu Galatasaraj deli na pola na dresu, takav je dezen bio godinama, ovog puta napravljen je mali trik sa delom dresa nad i iznad grudi. Cena, trenutno 32 evra.

Foto: Nike.com Foto: Nike.com

LIVERPUL

Više ni najzagriženiji navijači Liverpula ne mogu da prebroje dresove kojima su na Enfildu najavili napad na šampionsku titulu. Pred vama je novi, izgleda impresicno. Cena 120 dolara.

Foto: newbalance.com Foto: newbalance.com

VALENSIJA

Deluje nam da se jedan od najvećih španskih klubova osvežio za narednu sezonu, iako su u prvi mah i dalje crna i bela boja. Valensija ima novog sponzora, američku firmu iz tehnološkog sektora "Blu Products".

Foto: Adidas Foto: Adidas

MANČESTER SITI

Nova varijanta dresa bogatog kgnleskog kluba napravljen je po modelu onog šampionskog iz 1967/68 godine. Cena danas je 90 funti (12.622 dinara).

Foto: Nike Foto: Nike

UDINEZE

Renoviran tim, stadion, sad i dresovi. Član Serije A će u 2017/2018. više ličiti na neke skorašnje dresove Parme nego na sebe. Možda im pomogne da opet zaigraju dobar fudbal, da više ne tavore između borbe za opstanak i sredine tabele.

Foto: Udinese Foto: Udinese

BAZEL

Ne baš velika promena, ali švajcarski šampion je malo svoj standardni dizajn od dve klupske boje vratio u retro varijantu, sa jednim dugmetom na kragni.

Foto: Adidas Foto: Adidas

BAJERN

Nemački šampion se takođe vratio u prošlost novim dresom. Čuvena generacija iz 1974. godine je bila prvak u crvenim dresovima sa tankim belim linijama, sada će ponovo igrati u takvim. Trenutna cena je 120 dolara (13.000 dinara)

Foto: adidas.it Foto: adidas.it

JUVENTUS

Osvajač duple krune u Italiji je 7. juna objavio svoj novi Adidas dres. Model koji je prvi pozirao imao je priliku da pokaže kako novi grb kluba o kojem smo pisali na skroz drugačiji način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. jun 2017 | 10:46

    super su dresovi! Da se malo Zvezda, Partizan, i Vojvodina ugledaju na dresove ostale klupske stvari!!! Realno, koga interesuje Galatasaraj i Turska?!?!?!

  • Djape

    19. jun 2017 | 22:47

    Svi su odlicni...ali mi se najvise svidja dres manchester city

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA