Vermezović nije srećan: Ne možemo da biramo protivnike

Sledeći protivnik fudbalera Partizana mogao bi biti kiparski AEL iz Limasola za koji trener crno-belih kaže da činjenica da su ispred Apoela govori o snazi tima

  • 1

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegova ekipa mogla da prođe i bolje, pošto je saznao da je verovatni protivnik crno-belih u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona prvak Kipra Limasol.

- Možda smo mogli da prođemo i bolje, ali šta je tu je. Ako hoćemo Ligu šampiona ili Ligu Evrope, moramo sve da pobeđujemo. Ne možemo da biramo rivale - kazao je Vermezović.

Žrebom u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu određeno je da Partizan, ako prođe Valetu, u trećoj rundi kvalifikacija igra protiv boljeg iz meča AEL Limasol (Kipar) - Linfild (Severna Irska). U prvoj utakmici koja je odigrana na Kipru, AEL je pobedio sa 3:0. Partizan je u prvom meču drugog kola u gostima savladao Valetu sa 4:1.

Vermezović je naveo da je dobro što će Partizan u prvom meču trećeg kola biti gost.

- Nema tu neke velike razlike. Ipak, ako mogu da biram, uvek bih izabrao da prvi meč igramo u gostima - naveo je dodavši:

- Kiparski fudbal je u ekspanziji. Podatak da su bili ispred Apoela, za koga svi znamo kakve je rezultate postizao prošle sezone u LŠ, dovoljno govori o snazi rivala.

Trener fudbalera kiparskog AEL-a, potencijalnog rivala Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Pambos Hristodulu rekao je da su crno-beli težak rival i da će biti favoriti u trećem kolu.

- Naš prvi cilj je da završimo posao u Severnoj Irskoj i dođemo do još jedne pobede. Posle toga spremaćemo se za duele sa Partizanom. Srpski šampion je veoma dobar tim i oni će biti favoriti. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo i pokušati da donesemo još radosti navijačima. Vidimo svoju šansu i očekujem da odigramo dve odlične utakmice - rekao je Hristodulu za klupski sajt.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA