Rijana nije nosila brus na NBA finalu i to se videlo: Prozivala je Durenta tokom meča, a onda joj se on surovo osvetio (FOTO) (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice ukrala je šou u prvoj utakmici velikog NBA finala

  • 5
Foto: Guliver/Ezra Shaw/Getty Images Foto: Guliver/Ezra Shaw/Getty Images

Mnogi ljubitelji NBA lige s nestrpljenjem su čekali prvu utakmicu NBA finala i početak trilogije u borbi za prsten između Golden Stejta i Klivlenda, koji se treću godinu uzastopno sastaju u finalima.

Među mnogim poznatim licima iz sveta šoubiznisa bila je i jedna od najpopularnijih pevačica sveta, Rijana. Ona je veliki fan Lebrona Džejmsa, a ovoga puta je bila u jezgru fanova Golden Stejta u Orakl Areni.

Meč je gledala iz prvog reda pored parketa u seksi majici, ispod koje očigledno nije imala brus, pa je bila pod budnim okom fotografa, koji su želeli da uhvate što izazovniju pozu pevačice, a u tome su očigledno i uspeli.

Foto: Guliver/ Ezra Shaw/Getty Images Foto: Guliver/ Ezra Shaw/Getty Images
Foto: Guliver/Thearon W. Henderson/Getty Images Foto: Guliver/Thearon W. Henderson/Getty Images

Golden Stejt je u prvoj utakmici razneo aktuelne šampione sa 113:91, uz vrhunske partije Durenta i Karija. Durent je na kraju postigao 38 poena, a posle jedne trojke imao je i neobičan duel sa Rijanom. Okrenuo se ka njoj, jer je dao koš sa pozicije na kojoj je ona sedela, i gledao je nekoliko sekundi, nakon što je otišao na svoju stranu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Interesantno je da je i Rijana ometala Durenta tokom jednog izvođenja slobodnih bacanja, kada mu je vikala ''cigla'' pre šuta. Očigledno joj to nije zaboravio i ubrzo je usledila osveta Durenta nakon trojke u njenoj blizini.

Posle meča Durent nije želeo da preterano komentariše tu situaciju, rekao je čak i da se uopšte ne seća da je to uradio.

Zatim se umešao i Stef Kari i rekao Durentu da ne ulazi u zamku i dalje komentariše tu situaciju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA