≫ 

Đurovski se oglasio posle dolaska novog trenera u Zvezdu!

Doskorašnji trener Zvezde istakao je da je uvek na raspolaganju svom klubu da mu pomogne u budućnosti

  • 57

Doskorašnji trener Zvezde, Boško Đurovski, dao je izjavu za Novosti nakon što je i definitivno postalo jasno da će Vladan Milojević biti novi trener crveno-belih naredne sezone.

Đurovski je istakao je je pre tri dana imao sastanak sa Zvezdanom Terzićem i da mu je tom prilikom generalni direktor Zvezde rekao da je dobio maksimalnu podršku vođa Delija da izabere novog trenera.

- Pre tri dana sam razgovarao sa direktorom Terzićem i tu sam ponovio svoju filozofiju i planove kao i to da sam maksimalo spreman da vodim ekupu i u sledećoj sezoni.

Legendarni fudbaler Zvezde, koji je u dresu kluba sa Marakane odigrao više od 500 utakmica, ističe da je uvek spreman da pomogne crveno-belima, bilo to dva dana, ili dve godine.

- Zvezda je moj klub i to mi niko ne može uzeti. Uvek sam spreman da joj pomognem, bilo to dva dana, dva mesesca ili dve godine. Kad god me budu zvali, mogu da računaju na mene - ističe Đurovski.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac022

    2. jun 2017 | 15:46

    "sastanak sa vođama “delija” i da je od njih dobio maksimalnu podršku i odrešene ruke da izabere novog trenera" Kakva je sprdnja postao ovaj nas, nekad sampionski tim. Da navijaci, velikim procentom kriminalci, daju drugom kriminalcu odobrenje da trazi trenera...sprdnja. Zabraniti im igranje fudbala na par godina, pod hitno.

  • Duja

    2. jun 2017 | 16:39

    Hahaha pitamo vodje kriminalce,strasno gde smo pali

  • Mijo

    2. jun 2017 | 15:45

    Jadan si ti direktor kad za sve moraš da pitaš "vodje delija",i da praviš dil sa njima,da sačuvaš fotelju,kad već ne možeš u Kokezinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA