≫ 

Novi biser Mute Nikolića! Pozlilo mu na utakmici, ali je poručio igračima: Ako mi se nešto desi, do kraja igrajte zonu! (VIDEO)

Trener Dinamika Miroslav Muta Nikolić bio je gost kod Ivana Ivanovića gde je prepričavao najzanimljivije detalje svoje igračke i trenerske karijere

  • 4

Trener Dinamika sa Dorćola Miroslav Muta Nikolić gostovao je kod Ivana Ivanovića u emisiji gde je prepričavao razne događaje iz svoje trenerske karijere.

>>> Pobiću vas ako Bobi ne postane igrač! Brutalna poruka srpskog trenera koji je jedini verovao u Marjanovića! (VIDEO)

On je otkrivao neke detalje i dogodovštine iz rada sa reprezentacijom, ali je najluđi bio jedan detalj dok je vodio Vojvodinu iz Novog sada 2002.

- Bilo je to dok sam vodio Vojvodinu. Čučnuo sam dok sam vodio meč, a onda sam naglo usao i zateturao sam se. Pomoćni trener me prihvatio da ne padnem, a meni se mantalo u glavi, pa sam rekao pomoćniku" Ako mi se nešto desi do kraja meča igrajte zonu" rekao je Nikolić i nasmejao sve u studiju.

Nikolić je zatim pričao kako je posle opracije kuka pitao doktora da li će moći da ima seks. Kad mu je lekar rekao "Da, naravno da ćete moći" Muta mu je odgovorio

- Dobro je, do sad nisam mogao - nasmejao je sve Nikolić.

Pogledajte ceo razgovor sa Miroslavom Nikolićem, a ovaj detalj o zoni se nalazi na 58,40 minuta videa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA