Potencijalni rival Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope se pojačava srpskim fudbalerima (FOTO)

Pod vođstvom sportskog direktora Vladimira Simovića, vicešampion Malte pojačava ekipu pred početak evropskih kvalifikacija

  • 2

Crvena zvezda će ove sezone istorijski rano početi kvalifikacije za Ligu Evrope, pošto će ih igrati već od prvog kola, a prvi meč te runde na programu je već 29. juna. Među potencijalnim rivalima je i ekipa Balzana sa Malte, u kojoj kao sportski direktor radi nekadašnji član crveno-belih, Vladimir Simović, koji je bio koordinator skauting službe u omladinskoj školi na Marakani.

Navijači Zvezde sasvim dobro pamte prošlogodišnje kvalifikacije kada su teškom mukom prošli ekipu Valete sa Malte u 2. kolu kvalifikacija i sasvim sigurno sada neće potcenjivati ekipe sa ovog ostrva u Sredozemnom moru, ukoliko bi ih žreb ponovo spojio.

Malta polako postaje i ''obećana zemlja'' za neke srpske fudbalere, pošto je u Balzan po dolasku Simovića na mesto direktora došlo nekoliko fudbalera iz naše zemlje. Sada se vicešampion Malte pojačao Milanom Savićem, nekadašnjim fudbalerom Genta, Anortozisa, Novog Pazara i OFK Beograda. Zajedno s njim stigao je i Uroš Ljubomirac, koji je došao iz Zemuna i prethodne sezone je bio jedan od najstandardnijih igrača na putu ovog kluba do Superlige.

Očekuje se da u narednim danima u Balzan stigne još jedno zvučnije pojačanje, a da li bi žreb mogao da spoji Zvezdu ili Vojvodinu sa ovim klubom, saznaćemo već 19. juna, kada je na programu žreb za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar Nikolic

    6. jun 2017 | 15:51

    Zvezda ide u ligu evrope niko je nece zaustaviti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA