≫ 

Pakleni Prijović spreman za debi u dresu Srbije: Znam koliko ovaj meč znači državi (VIDEO)

Napadač PAOK-a želi prve minute u dresu reprezentacije, želi dobru igru, želi pobedu

  • 11

Čekao je on, čekali su navijači, konačno je čekanju došao kraj. Jedan od najefikasnijih napadača Evrope u 2017. godini konačno će dobiti priliku da debituje u dresu reprezentacije Srbije.

Meč sa Velsom idealna je prilika da beogradska publika vidi momka koji žari i pali u Solunu, u dresu PAOK-a, pre toga je takođe bio vrlo dominantan u poljskoj Legiji.

>>> Zašto tetovira beogradskog Pobednika i sa kakvim ponosom priča o Srbiji: Ko je "srpski Ibrahimović", koji kik boksom rešeta kao Zlatan? (FOTO) (VIDEO)

Aleksandar Prijović, pakleni centarfor koji je igrao za mlađe selekcije Srbije, pa onda i Švajcarske, ne skriva veliku želju da zaigra u dresu A tima Srbije.

- Došao sam da igram, prilično sam se dobro integrisao u ekipu. Svi smo spremni. Ko god da u nedelju bude na terenu, daće maksimum da opravda poverenje trenera - rekao je Aleksandar Prijović.

Čini se da je zatim poentirao i podsetio nas na neka bolja vremena kada smo verovali izjavama igrača.

- Nije na meni da previše pričam o protivnicima, radije bih da pokažem šta znam - odgovorio je novinaru na pitanje (?!) "otkrij nam taktiku za Vels".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

I još jednom:

- Bitna je utakmica, znam koliko je bitna za državu. Želim da igram na najvećem nivou.

Na treninzima kaže da mu golove najviše namešta Dušan Tadić, poseban ritual pre utakmice nema. Zahvaljuje saigračima što su mu u potpunosti olakšali aklimatizaciju.

- Najveća čast mi je poziv u reprezentaciju. Super sam primljen, odlični su momci, olakšali su me dolazak . Ovo mi je san iz detinjstva. Spreman sam da zaigram.

NJEGOV ŽIVOT JE SRBIJA, A NE ŠVAJCARSKA

Pritisak zbog dobrih igara u PAOK-u ne oseća, očekuje da zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem daje golove Velsu.

- Kada je prvi kontakt sa FSS uspostavljen meni je to bilo iznenađemje, karijera mi je ipak drugačije išla. Bio sam presrećan. Sada ne osećam pritisak. Spreman sam da igram.

Opisao je kako je i u trenucima kada je igrao za mladu reprezentaciju Švajcarske želeo samo A tim Srbije.

- I ranije je bila dobra atmosfera, ali tada sam igrao za Sion. Dve godine nije bilo poziva iz reprezentacije, tada me je predsednik Siona zvao da pomognem Švajcarskoj.

- Ja tome nisam davao značaj, jer sam hteo samo da igram za A reprezentaciju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA