≫ 

Terzić: Lud je onaj ko misli da Zvezda i Partizan mogu bez države!

- Prvi put kad osetim da nemam podršku države, otići ću - poručio je direktor crveno-belih

  • 10
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da su klub koji vodi i Partizan izuzetno važni za društvo da bi se vodili bez podrške državnog vrha.

- Crvena zvezda se ne može voditi bez podrške državnog vrha. Tako je bilo i pre 30 i 50 godina, i ko misli drugačije taj je lud. To važi i za Partizan. Zvezda i Partizan su suviše važni za ovo društvo da bi ih državni vrh prepustio. Oduvek je bilo tako - rekao je Terzić posle prozivke fudbalera na stadionu "Rajko Mitić".

On je poručio da predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza ne treba da pojašnjava njegove reči, kao što je to radio na konferenciji za medije pred duel Srbija - Vels.

- Ne treba Slaviša Kokeza ničim izazvan da pojašnjava šta sam rekao, bolje bi mu bilo da pročita intervju koji sam dao, nauči nešto, i fokusira se na stvaranje atmosfere pred meč reprezentacije sa Velsom. Ne razumem njegovu rekaciju na konferenciji posvećenoj reprezentaciji. Ovde se ne radi personalno o Aleksandru Vučiću, već o istini da ko god je na čelu države, Zvezda i Partizan moraju da imaju podršku državnog vrha. Prvi put kad osetim da nemam podršku države, otići ću. I države i navijača. Premijer je sam rekao da se uključio da je pomogao Partizanu da obije UEFA licencu, i to je za svaku pohvalu - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Марко-Беч

    9. jun 2017 | 13:02

    Хоћеш да музеш државу а нећете приватизацију.Док се нормални навијачи нервирају ви пуните џепове,па није ни чудо што нећете да се клубови приватизују

  • Patriota

    9. jun 2017 | 12:21

    Lud je onaj ko im daje državne pare, ako mogu da opstanu sami neka rade, ako ne onda katanac u bravu.

  • Japanska jabuka

    9. jun 2017 | 12:03

    Evo ga opet stand up komicar.Molim rukovodstvo ove kuce da mu zavrse ulazak na farmu ili parove za dobro svih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA