UJEDINILI SE ZVEZDA I PARTIZAN! Sa Marakane pred Srbija - Vels stigla poruka: Sutra smo svi jedno!

Večiti su se ujedinili u podršci Orlovima za verovatno odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za SP u Rusiji

  • 9

Posle Partizana, koji je pozvao Grobare na Marakanu, da pruže podršku reprezentaciji Srbije protiv Velsa na verovatno odlučujućoj utakmici za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, oglasila se i Crvena zvezda.

>>> Da li se spremaju neredi na meču Srbija - Vels? Navijači planiraju upad na teren, dok je Bogdanov u policiji!

I crveno-beli, čije je rukovodstvo na čelu sa Zvezdanom Terzićem je u žestokom ratu sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom, poručili su svojim navijačima da podrže Orlove.

''Ratne sekire su zakopane'', bar za utakmicu protiv Velsa, pa se konačno stvara ambijent da je cela nacija reprezentacija, jer su se i večiti rivali ujedinili u cilju uspeha Srbije.

- Crvena zvezda poziva svoje navijače da podrže fudbalsku reprezentaciju Srbije u odlučujućoj borbi za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Treba nam pun stadion na kome će svi imati isti cilj - pobedu "orlova"! Pred ovom generacijom je velika šansa, a podrška najveće armije navijača u zemlji može značajno da doprinese da se ona iskoristi. Treba stati iz državnog tima svom snagom. Sutra smo svi jedno! Napred Srbija - navedeno je u poruci Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA