Iz FSS poslali jaku poruku za navijače Srbije (FOTO)

Podsetimo, Orlovi naredni meč igraju 2. septembra protiv Moldavije

  • 4

Fudbalska reprezentacija Srbije možda ne može da bude zadovoljna rezulttaom protiv velsa u okviru kvalifikacija za Sp, ali posetom na Marakani mora da se ponosi.

Jer, na najvećem srpskom stadionu višen je spektakl na tribinama još kakav nije od kvalifikacija za SP 2010. i mečeva protiv Francuske i Rumunije.

>>> ''Pljusak emocija'' na Marakani: Da li je ovo dokaz da je cela nacija ponovo reprezentacija? (VIDEO)

Iz FSS su se potrudili da navijačima i pre meča pruže zadovoljstvo, a direktor saveza Goran Bunjevčević poslao je poruku:

- Pred nama je još mnogo izazova i svi verujemo da zajedno možemo stići do cilja i plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mnogo godina je prošlo od dana kada je Srbija ponovo igrala pred punim tribinama stadiona „Rajko Mitić“ i zahvalio bih se navijačima što su prepoznali napor koji svi mi u Fudbalskom savezu ulažemo da Srbiju vratimo na mesto koje joj pripada, među 32 najbolje reprezentacije sveta koje će se naći u Rusiji - jasan je bio Bunjevčević.

Foto. FSS Foto. FSS
Foto. FSS Foto. FSS
Foto. FSS Foto. FSS
Foto. FSS Foto. FSS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravdak

    14. jun 2017 | 18:38

    Na zalost uz dosta lepog,vi ste oustili barem 5.000 navijaca vise i na zapadu i na istoku i bilo je na ivici sukoba tokom cele utakmice.Ljudi sa kupljenim kartama nisu imali gde da sednu,zasto ste rizikovali zivote???

  • batko,

    14. jun 2017 | 20:30

    Ne vredi vam! Sa dva poraza ptotiv Iraca i Austrijanaca GLODARSKI FSS Prvenstvo u Rusiji videti nece! Zvezda,samo Zvezda!

  • A2

    14. jun 2017 | 20:05

    Na stadionu Zvezde reprezentacija ne može nikoga da pobedi -kako to ne vide iz FSS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA