≫ 

PARTIZAN OBARA REKORD: Leonardo dobija povišicu i postaje najplaćeniji igrač u istoriji kluba?!

U ponudu su uključeni i potencijalni bonusi ukoliko se crno-beli plasiraju u evropsko takmičenje

  • 38
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Izgleda da su u Partizanu spremni na sve samo da bi zadržali Leonarda u svojim redovima.

Brazilac je dobio produženi odmor, i pojaviće se na pripremama 19. juna, a prema rečima novog trenera Miroslava Đukića, postoji velika šansa da napadač ostane u klubu.

Nova ponuda za njega, navodno, već je spremna - i to rekordna!

Prema pisanju "Informera", Partizan planira da mu ponudi platu od 500.000 evra, čime bi Leonardo postao najplaćeniji igrač crno-belih svih vremena.

U ponudu su uključeni i potencijalni bonusi ukoliko se crno-beli plasiraju u evropsko takmičenje, što može da iznosi i do 100.000 evra.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako dalje prenosi navedeni list, generalni direktor Partizana Miloš Vazura otputovao je u Barselonu da bi se sastao sa igračevim menadžerom Dmitrijem Seljukom, i posao bi trebalo da bude završen uspešno.

- Biće to sve u redu. U suštini, Leonardov menadžer je tražio povišicu i igrač će je dobiti. On je dosad primao 400.000 evra godišnje i bonuse. Sad bi trebalo da ima 500.000 evra osnovne plate, plus nagrade za eventualne uspehe. Svima je u klubu stalo da Brazilac ne ode iz partizana i tako će i biti - naveo je izvor lista.

Do sada je najplaćeniji igrač u Partizanu bio Almami Moreira sa platom od 430.000 evra.

Leonardov sadašnji ugovor traje do kraja juna 2019. godine, s tim da postoji klauzula da može da ode ukoliko neki klub za njega ponudi dva i po milion evra.

Brazilac je prošle sezone učestovovao u osvajanju duple krune sa 26 golova.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    16. jun 2017 | 05:54

    Ajde da ne ulazim u navijacka prepucavanja i da prokomentarisem temu. Leonardo je doveden bez obestecenja. Plata mu je bila prosle sezone 0,4 miliona, a ove ce biti 0,6, sto je ukupno milion. Uz bonuse, stan, i sve drugo neka bude 1,25. Prodajna klauzula je 2,5 miliona. Znaci imao si dve godine odlicnog igraca i na kraju na njemu jos zaradio preko milion evra. U cemu je problem?

  • Ja sam

    15. jun 2017 | 23:57

    Ako ostane smatracu to najvecim uspehom Partizana od ulaska u LS 2010-te. Ne secam se da smo jednog igraca koji je bio najbolji zadrzali toliko u ovom nasem "fudbalu".

  • Звездa €^®®¥¥£©

    16. jun 2017 | 00:00

    Ма имали они и најплаћенијег тренера, па сад немају ни председника, директора, тренера, клуб им у расулу(што је лепо)... Него, пре тога му објасните да у европи његово шамарање нпр. Фримпонга и Планића би био црвени картон. Тамо нема толеранције као овде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA