Veliki kiks Zvezde protiv Užica: Pogledajte kako je Frimpong omogućio rivalima da se prošetaju do gola za remi! (VIDEO)

Zvezda se nije proslavila na premijeri Milojevića

  • 15

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv selekcije Užica sa 1:1, a pogodak domaćeg tima posledica je velikog kiksa.

Abraham Frimpong je proklizao i dozvolio rivalima da se ušetaju u šesnaesterac i matiraju Kahrimana, što se sigurno nije dopalo strogom Vladanu Milojeviću.

Prethodno je Milan Pavkov postigao gol, a iako je rana faza priprema u pitanju, vremena nema mnogo, i Milojeviću je jasno da predstoji paklen zadatak. I sam je to najavio, dodavši da ga brine razlika u pristupu na treningu i utakmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    18. jun 2017 | 00:13

    A penal za terzanu?

  • Bojan

    18. jun 2017 | 09:56

    Ni u jednoj vesti nema ko je igrao za reprezentaciju Uzica, tesko je naci i ko je dao gol. Kada Zvezda ili Partizan prime gol, to je plod greske, kada postignu, onda nije greska protivnika. Kada neko pobedi Partizan ili Zvezdu, nije on pobedio, nego su Partizan ili Zvezda izgubili. Nikada srpski fudbal, a posebno klupski, nece napredovati dok se ne promeni svest i mentalitet, to vam odgovorno tvrdim. Kada se budu postovali svi klubovi, kada budemo imali jaku ligu u kojoj neko, a da se ne zove Zvezda ili Partizan, moze da bude sampion, tada se mozemo nadati necemu. Do tada, cirkus i smejurija za infantilne simpatizere i biznis placene navijace sa znackama, menadzere i politicare.

  • Milance

    18. jun 2017 | 10:48

    Ajde Terza saopstenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA