BERBATOV KRIVI SUDIJE ZA PORAZ LUDOGORECA: Ne može tek tako da se ismeva bugarski fudbal

"Igrali ste odlično i nemate čega da se stidite. Čovek sa pištaljkom, međutim, ima i te kako razloga da se stidi. Tako nešto nikad nisam video. Suđenje je bilo sramota i moraju da se preduzmu neke mere", poručio igračima Ludogoreca slavni zemljak

  • 0

Najbolji bugarski fudbaler Dimitar Berbatov gledao je u Kini, gde se nalazi na pripremnoj turneji sa svojim Mančester junajtedom, televizijski prenos utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Dinamo Zagreb - Ludogorec, koju su njegovi zemljaci nesrećno izgubili. Napadač crvenih đavola za poraz zemljaka krivi sudiju koji je utakmicu produžio sve dok Zagrepčani nisu postigli pobedonosni gol.

- Momci, držite glave uspravno. Igrali ste odlično i nemate čega da se stidite. Čovek sa pištaljkom, međutim, ima i te kako razloga da se stidi. Tako nešto nikad nisam video. Suđenje je bilo sramota i moraju da se preduzmu neke mere, ne mogu tek tako da se ismevaju bugarski fudbal i vaš naporan rad - napisao je u poruci podrške fudbalerima Ludogoreca Berbatov.

Ludogorec je u sredu poražen od zagrebačkog Dinama sa 3:2 u nadoknadi vremena, a i u prvoj utakmici Bugari su kao domaćini primili izjednačujući gol za 1:1 u poslednjem napadu na utakmici. Dinamo će u trećem kolu igrati protiv moldavskog Šerifa.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA