HSV BESAN NA BARSELONU: Vratite nam pare!

Nemci platili 400.000 evra za gostovanje Katalonaca koji su nastupili bez Mesija, Inijeste, Ćavija, Fabregasa, Pikea, Busketsa, Valdeza, Vilje i Pujola

  • 0

Nemački prvoligaš HSV planira da tuži Barselonu koja je izvela rezervni tim na skupo plaćenom gostovanju u Hamburgu. Kataloncima je prvobitno trebalo da bude plaćeno 800.000 evra, ali cena je prepolovljena zbog izostanka Lionela Mesija zbog povrede.

U Hamburgu smatraju da je i 400.000 mnogo za tim u kojem nije bilo ni Ćavija, Inijeste, Fabregasa, Busketsa, Pikea i golmana Valdeza, kao ni dugo povređenih Vilje i Pujola. Barselona je ipak pobedila i u tako oslabljenom sastavu rezultatom 2:1, nastupilo je 12 igrača iz B pogona katalonskog giganta.

Od klupskih funkcionera još su bešnji navijači Hamburgera koji su platili 55 evra za ulaznice i traže pare nazad. Predsednik HSV-a Karl Edgar Jarkov kaže da će njihovi advokati analizirati ugovor kako bi povratili bar deo para.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA