ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA: Prelistavanje sportske štampe za 22. jun

Bekerov bankrot, "Kokezini kadrovi" koji su se loše pokazali... udarne su teme na zadnjim stranicama dnevnih listova za četvrtak

  • 0

Na sportskima stranicama dnevnih novina za četvrtak, 22. jun, najviše prostora posvećeno je učešću naše mlade fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Tim Nenada Lalatovića ima samo teorijske šanse da prođe u drugi krug posle poraza od Portugalije i remija sa Makedoncima - samo ukoliko ubedljivo pobedi prvog favorita turnira Španiju.

List Kurir primećuje da su mlađe selekcije Srbije loše prošle na međunarodnim takmičenjima zbog toga što su ih vodili "Kokezini kadrovi", među kojima je i Lalatović koji je nedugo pre početka turnira u Poljskoj preuzeo mladu selekciju.

Istom temom se bavi i Srpski telegraf.

U najnovijem izdanju, na poslednjoj strani, piše: "Lalatović krivac za debakl "orlića" na EP".

Večernje novosti su se opširno bavile nevoljama bivšeg trenera Novaka Đokovića Borisa Bekera koji je, odlukom suda u Londonu, pretrpeo težak finansijski udar. Isti list prenosi da bi Zvezda mogla da proda Srđana Plavšića za dva miliona evra u tekućem prelaznom roku.

Takođe, na istoj strani je i intervju sa srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem koji je pričao o planovima za sledeću sezonu u kojoj će se, sva je prilika, oprobati u NBA ligi.

klistFoto: Promo

Foto: Promo

Večernje novosti

Foto: Promo Foto: Promo

Kurir

Foto: Promo Foto: Promo

Informer

Foto: Promo Foto: Promo

Srpski telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA