Navijački rat u Podgorici zbog grafita: Varvari brutalno isprovocirali Grobare, a onda im je odgovorila frakcija iz Nikšića (FOTO)

Počelo je sa tenzijama među pristalicama beogradskog i podgoričkog kluba

  • 11
Foto: Twitter.com/@grobariCG Foto: Twitter.com/@grobariCG

Tenzije među navijačima Partizana i Budućnosti sve su veće kako se približava njihov međusobni duel u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Varvari najavili gostovanje u Beogradu snimkom u kome vređaju Grobare: Počele provokacije pred duel Partizana i Budućnosti (VIDEO)

Posle intervjua koji je dao vođa Varvara, u kome je pričao o mogućim sukobima sa Grobarima, dobili smo i prvi navijački rat na ulicama Podgorice, i to oko grafita.

Foto: Twitter.com/@grobariCG Foto: Twitter.com/@grobariCG

Navijači Budućnosti su isprovocirali pristalice crno-belih jer su na jednom zidu u gradu napravili grafit na kome su napisali ''Je*i Grobare''sa provokativnom slikom na kojoj su navijač u plavo-belom i crno-belom dresu, kojom se simulira seks.

Ovo nije ostalo bez reakcije Grobara, pošto je frakcija iz Nikšića uništila provokativni grafit, a zatim objavila slike na društvenim mrežama.

Foto: Twitter.com/@grobariCG Foto: Twitter.com/@grobariCG

Prva utakmica između Partizana i Budućnosti je na programu 11. ili 12. jula u Beogradu, a revanš sedam dana kasnije u Podgorici. Nema sumnje da već sada postoje sumnje da će sve proći bez incidenata između dve navijačke grupe.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosare

    24. jun 2017 | 17:11

    Saka jada koja sebe naziva navijackom grupom....samo u podgorici ima vise grobara nego varvara u celoj CG

  • malina 120 dinara, hvala predsednice

    24. jun 2017 | 17:55

    smesni su

  • Zoka

    24. jun 2017 | 21:16

    Zagrebcani protiv podgoricana kog to zanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA