≫ 

Ne ostajem u CSKA: Teodosić posle svadbe otkrio želju i plan za nastavak karijere!

Kapiten srpske reprezentacije nakon otkrio kakvi su mu planovi za dalju karijeru

  • 9

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić najverovatnije neće ostati u moskovskom CSKA, istakavši da ima veliku želju da pređe u NBA ligu.

Teodosić, kome je istekao ugovor sa ruskim velikanom, poručio je da će uskoro biti poznati njegovi potezi u daljoj karijeri.

- Neću ostati u CSKA gotovo sigurno, a gde ću nastaviti karijeru još ne znam. Trenutno nemam jasnu pravu informaciju. Odlazak u SAD je nešto o čemu razmišljam i što mi je želja, ali kada budem imao konkretnu informaciju, javiću - rekao je Teodosić novinarima na njegovom kampu "Teo4" na Srebrnom jezeru, a prenosi Blic.

Teodosić ne beži od uloge favorita za medije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

- Ne smemo da zanemarimo u kojem ćemo sastavu da budemo i ko će se odazvati selektoru Ðorđeviću. Biće teško jer ove godine idemo na prvenstvo Evrope sa većim očekivanjima. Sada nam je primarno da se odmorimo, pa da za mesec dana budemo spremni za pripreme, a onda ćemo videti šta nas čeka u Turskoj - navodi odlični kreator igre.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Teodosić nije skrivao zadovoljstvo što se mnogo dece odazvalo u kampu "Teo4" na Srebrnom jezeru.

- Potrudili smo se da deci pružimo najbolje moguće uslove za rad. Sa njim rade kvalitetni treneri, jedino što im možda malo smeta toplo vreme, ali izdržaće - rekao je Teodosić kome su u radu sa polaznicima pomagali saigrači iz reprezentacije Bogdan Bogdanović i Nemanja Nedović.

On nije želeo previše da priča o venčanju sa glumicom Jelisavetom Orašanin, koja je uzela njegovo prezime, dodavši samo da je završio najvredniji potpis pre dva dana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoz

    27. jun 2017 | 13:24

    dobro je, želim da ga vidim u NBA, pratiću svaku utakmicu

  • Казанџија

    27. jun 2017 | 13:04

    Боље је цар у селу него миш у граду

  • Miloje Bubanja

    27. jun 2017 | 14:18

    Da sam Teo, u denver nebi isao, crni sami sutiraju i kad ne trebaju u Juti i sakramentu,tu bi Teo bio dobar u asistencijama,a po meni bruklin je prava ekipa za njega, tu ce igrati makar pola sata po utakmici ako ne i vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA