≫ 

Markus Vilijams oduševio Amere: Trojka u poslednjoj sekundi za pobedu i delirijum u hali! (VIDEO)

Amerikanac radi ono što voli i dobro se zabavlja u domovini

  • 11

Markus Vilijams ne može bez košarke.

Njegovo vreme polako prolazi, ali magija ostaje. Pokazao je to miljenik Delija i na utakmici čuvene "Drew league" kada je, na njemu prepoznatljiv način, pogodio trojku u poslednjoj sekundi i svom timu obezbedio pobedu, 90:88.

Vilijamsov pobednički koš ispraćen je oduševljenjem sa tribina i euforijom saigrača koji su potrčali da podele radost sa njim. Uzgred, taj potez mu je doneo "titulu" igrača kola, kao i činjenica da je na pomenutom meču ubacio 35 poena.

Bivši plej Zvezde jedan je od poznatijih likova "Drew league" koja se osnovana davne 1973. godine u Los Anđelesu i vremenom je stekla status "kultnog" takmičenja zbog ideje koju nosi i košarkaških velikana koji su igrali u školama širom "Grada anđela".

Kobe Brajant, Lebron Džejms, Pol Pirs, Bobi Braun, Trevor Ariza, Nik Jang, Demar Derozan, Džejms Harden, Katino Mobli... samo su neka od najzvučnijih NBA imena koja su proteklih desetak i dvadesetak godina igrala leti u ligi koja okuplja uglavnom igrače rođene u Los Anđelesu i okolini.

Osnovna ideja lige je da mladi ljudi kroz igranje košarke uče životne lekcije i shvate važnost bega od ulice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA