Prva izjava Mute Nikolića od preuzimanja Partizana: Odmah napadamo Evroligu, ili primenjujemo plan B!

Novi trener crno-belih potvrdio da preuzima klub iz Humske

  • 20

Partizan će u narednoj sezoni imati novog trenera, pošto će tu funkciju nakon odlaska Aleksandra Džikića preuzeti Miroslav Muta Nikolić. Legendarni trener je potvrdio u izjavi za Žurnal, da će biti trener crno-belih i dao je prvu izjavu tim povodom.

>>> Nervirao Grobare izjavama, vodio Milov "drim tim", skidao sako za Duleta, a sada preuzeo Partizan

On je pozvao Grobare na strpljenje i najavio da ga istrpe prve godine u kojoj se najverovatnije neće juriti rezultat.

- Biću trener Partizana, ali moramo da se vratimo u realnost sa malim ugovorima, da Partizan bude odskočna daska za mlade igrače. Ne mogu da pričam o vrhunskim rezultatima jer Srbija daje malo para za sport jer ih nema. A Partizan ima armiju navijača. Da li će me oni istrpeti prve godine, jer tek u drugoj možemo da jurimo rezultate i uspeh.

- Pred nama su dve velike stvari, da vratimo dugove i porez državi, formiramo tim, a u drugoj sezoni napravimo rezultatski udar.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak, Muta je otkrio da postoje dva plana, i da to što je ispričao predstavlja rezervni plan, a da postoji i opcija da se dovedu dva dobra stranca i da se odmah napadne Evroliga, što bi značilo i prekid Zvezdine dominacije.

- Ovo što sam ispričao je plan B, a plan A je da dovedemo dva dobra stranca i odmah napadnemo Evroligu. Ali za to bi trebalo mnogo više para... Niko i ne priča o mojim uslovima, ali novac mi nikada u životu nije bio na prvom mestu, to nije moj prioritet. Ovo mi diže adrenalin, izaziva me - zaključio je Nikolić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan S.

    28. jun 2017 | 11:26

    Najrealniji je plan C, da se odmah ugasite i krenete od beton lige.Franjevci ,nema vam spasa.Niko neće da ulaže pare u propali zagrebački klub.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    28. jun 2017 | 10:30

    Реалнији је план ц, а то је да јсд прође као БФЦ, Крагујевац...

  • neutral

    28. jun 2017 | 15:42

    Fascinantno je kako izjave svih trenera,svih klubova u svim sportova nisu ni slicne izjavama kada odlaze koliko god dugo bili i kakve god rezultate imali pri dolasku su planovi,ljubav,postovanje...a pri odlasku pljuvanje,prljav ves,losa organizacija,ne isplacene plate,losa uprava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA