Zvezda prekrečila Uroša Mišića, ''bodu samo pi***'' i još nekoliko grafita Delija pred premijeru u Evropi! (VIDEO)

Palo je krečenje na Severu pred premijeru u Evropi

  • 18

Crvena zvezda je pred premijeru u Evropi protiv Florijane ''osvežila'' stadion Rajko Mitić, na kome će se od 20.30 igrati utakmica 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, uz prenos na RTS-u.

>>> Trener Florijane je Zvezdu uporedio sa Realom: Oštar odgovor dao je na pitanje da li veruje da će njegova ekipa dati gol u Beogradu

Zidine tribina su prekrečene spolja, kao i blagajna, a uklonjeno je i nekoliko navijačkih grafita Delija, a među njima je i grafit koji je bio posvećen Urošu Mišiću, kao i grafit sa precrtanim možem uz poruku ''bodu samo pi**e'', kao i veliki grafit koji se potezao od početka dela istočne tribine do skoro pola Severa, na kome je pisalo ''Navijaj''.

Grafit za Mišića potiče još iz perioda od kada je on osuđen na 10 godina, zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića na tribini tokom meča Zvezda - Hajduk Kula u decembru 2007. godine. Pošto mu je kasnije kazna prepolovljena, a i Mišić je odavno na slobodi, verovatno su se i navijači složili da grafit više ne mora da bude tu.

Nekoliko grafita je ostavljeno na spoljnim zidovima Severa, a takođe je nacrtan i jedan novi, posvećen grupi ''Brigate''. Ostali grafiti koji su sačuvani su dodatno osveženi bojom.

Pogledajte i kako sada izgleda spoljašnost Severa:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    29. jun 2017 | 10:51

    Kakav heroj? Da nije mozda bio na KOŠARAMA ??? A "umetnici" za grafite bi trebali da dobiju po par godina robije pa nek šaraju sebi dnevni boravak i predsoblje...napravili su ruglo od grada!

  • Пацифиста

    29. jun 2017 | 11:43

    Жандар је погрешио што малог љигавца није онеспоаобио за самостални живот а имао је прилику ! Ја бих га ранио у кук па нека га мајка воза у колицима. Тад би му се посветила кад није на време.

  • Vladimir

    29. jun 2017 | 10:46

    Odrastao sam na ovom stadionu....tuga me uhvati kad vidim kako jadno izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA