≫ 

Čović spremio zamenu za Radonjića: Duško Ivanović preuzima Zvezdu?

Crnogorski mediji pišu da bi doskorašnji trener Himkija mogao da zameni crnogorskog stručnjaka koji je protekle četiri sezone sedeo na klupi crveno-belih

  • 8

Sudbina Dejana Radonjića u Crvenoj zvezdi je nepoznata, i vrlo je moguće da on naredne sezone neće biti trener crveno-belih, što je i on sam potvrdio nakon poslednje utakmice u sezoni.

>>> Tim sa najjačom publikom koji smo obožavali prošle sezone: Legende Evrolige glasale masovno za Zvezdu, pogledajte gde su ostali

Kako pišu crnogorski mediji, moguće je da ga na mestu trenera kluba sa Malog Kalemegdana zameni takođe Crnogorac. ''Pobjeda'' navodi da bi Radonjića na kupi mogao da nasledi Duško Ivanović, koji je u protekloj sezoni vodio Himki, ali na kraju sezone nije dobio podršku uprave, iako je klub vratio u Evroligu.

Ivanović je navodno želja Nebojše Čovića u slučaju da Radonjić odluči da ode, a spreman je i da ispuni sve zahteve iskusnog stručnjaka.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezda je u proteklom periodu ostala bez Čarlsa Dženkinsa i Luke Mitrovića od kojih je dobila obeštećenja od 100.000 dolara za Amerikanca i 220.000 za kapitena ekipe. Dženkins upravo ide u Himki, dok bi u suprotnom smeru mogao da dođe Ivanović.

Klub je u finansijskom problemu, mnogi igrači nisu isplaćeni do kraja i Radonjić je rekao da je uslov da ostane to da se klub finansijski stabilizuje i da se sačuva okosnica tima, zbog čega su se i navijači uključili u akciju ''donira i dominiraj'', kako bi finansijski pomogli klubu da sačuva tim.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • loaot

    29. jun 2017 | 13:55

    To je jedan od problema u nasem klupskom sportu. Ispunite radonjine uslove i pustite coveka da vodi ekipu i dalje,iako ga mnogi pljuju on je meni od prvog dana skroz ok i najbolje resenje za zvezdinu klupu. Osim toga vodi dugo ekipu,zna svakog igraca u mali prst i zasto sada menjati takvog trenera?? Apsolutno mi nije jasno

  • gemathegreat

    29. jun 2017 | 12:38

    Iskreno se nadam da ce Radonja ostati !

  • Rema

    29. jun 2017 | 12:18

    Kukala nam majka ako dodje Ivanovic..ne dao Bog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA