≫ 

Bogdan smuvao prelepu srpsku glumicu: Ovo je nova devojka srpskog košarkaša, upoznali su se na Teovoj svadbi (FOTO) (VIDEO)

Košarkaš i glumica su započeli romansu na letovanju nakon što su se upoznali na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin

  • 15

Fotografija Bogdana Bogdanovića, koju je izbacio na Instagram na kojoj su on i Nemanja Nedović sa još dve devojke na jahti usred mora na Mikonosu, izazvala je pažnju javnosti. Mnogi su se pitali ko je jedna od devojaka koje su bile u pozadini, pošto je za jednu bilo jasno da je to Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića.

>>> BRUTALNE SEKS SCENE BOGDANOVE NOVE DEVOJKE: Kada Bogdanović ovo vidi, neće mu biti dobro! (VIDEO 18+) (FOTO)

>>> Jedna fotka Nedovićeve devojke na Santoriniju bila dovoljna da zapali Instagram (FOTO)

Sada je poznat i identitet druge. U pitanju je mlada glumica, Jovana Stojiljković, koju je Bogdanović upoznao na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin.

>>> TAKO SE VOLI SRBIJA: Kada su Bogdana pitali za NBA, evo šta je prvo izvadio! (VIDEO)

Mlada glumica je tada osvojila srce popularnog košarkaša, a romansa je nastavljena na letovanju u Grčkoj. Nedović je na svom Instagram storiju objavio i snimak sa jahte, gde su Bogdan i Jovana zagrljeni i očigledno uživaju u započetoj romansi.

Bogdanović bi uskoro trebalo da ode u Ameriku na Letnju ligu NBA, gde bi trebalo i da potpiše ugovor sa Sakramento Kingsima vredan 36 miliona dolara, po čemu će biti najlpaćeniji ruki u istoriji NBA lige.

Jovana Stojiljković je inače igrala u filmu Panama sa Jelisavetom Orašanin, gde ima i neke seksi scene zbog kojih je postala jedna od poželjnijih mladih glumica među muškarcima.

Pogledajte jedan od videa:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katja

    7. jul 2017 | 14:58

    On je mnogo lepsi od nje..

  • Tole

    8. jul 2017 | 09:48

    Bravo Bogdo tovari i zezaj se nom stop.Situacija je trenutno takva da mozes da menjas devojke na tri dana.Koja uspe da pokaze repertoar kiji ce da te ostavi bez teksta ostavi za zimu.

  • G

    6. jul 2017 | 18:45

    Upoznali se pre 3 dana i odmah na letovanje. Mene keva ne bi pustila i ako imam 27 god da odem sa nekom devojkom na letovanje a tek smo se upoznali. "Ko je, sta je, iz cije je kuce, moze da te drogira pa ukrade bubreg". Dok je ne upoznam sa mamom nikakvo letovanje ne dolazi u obzir, manje glava boli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA