Dok navijači napadaju fudbalere, Vojvodina najavila da će najuriti "zvezdice" iz ekipe"!

Eliminacija na startu kvalifikacija za Ligu Evrope donela je burna dešavanja na "Karađorđu"

  • 4

Dragoslav Vuković, član uprave Vojvodine, prokomentarisao je nemila dešavanja u Slovačkoj nakon revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Ružomberokom.

Desetak pristalica Vojvodine ušlo je u svlačionicu, a jedan od njih je uhvatio za vrat i počeo da gura Nikolu Trujića.

- Čuo sam šta se dogodilo i jedino što mogu da kažem jeste da takve stvari nikako ne smeju u sportu, samim tim ni u fudbalu, da se događaju. One najbolje govore sve o nama samima - rekao je Vuković, a preneo "Dnevnik".

Međutim, imao je šta da kaže i kada je u pitanju zalaganje igrača, koji su poraženi 2:0 i ispali iz kvalifikacija, i najavio je "odlazak 'zvezdica'".

- Ukoliko budem ostao na mestu na kojem sam danas, naše zvezdice idu napolje iz ekipe, jer je dosta više bilo njihove umišljenosti. Zapravo, nisu oni ni krivi, jer nemaju kvalitet, hoće, ali bolje ne mogu i ne umeju. Tu mislim na Malbašića, Trujića, Vukasovića, Jovančića... Primera radi, Malbašić je u dva navrata izašao pred protivničkog golmana u situacijama kada je bio 'jedan na jedan’ i nije postigao gol. Upravo zato, oni više neće nositi dres Vojvodine, a potpuno ćemo se okrenuti koncepciji da od mladih igrača, naše dece, stvorimo ekipu koja će za dve godine igrati zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu - rekao je Vuković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    7. jul 2017 | 15:53

    Ti bre covece zalutao u fudbal...pojma nemas o fudbalu...ej covek promasio dve sanse i zato vise nece nositi dres Vojvodine.Auuu,ko nam vodi fudbal.Bezite momci iz Vojvodine glavom bez obzira

  • Milic

    7. jul 2017 | 14:56

    Citam o nasilju svaki dan ali ne citam da su nasilnici u zatvoru

  • Subasa

    7. jul 2017 | 16:26

    Ko vodi sve zvezdu partizan vojvodinu,mislim na upravu,dobro oni imaju za leba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA