≫ 

Modrić ozbiljno uspaničio Hrvate: Ne znam da li ću igrati za reprezentaciju

Fudbaler Reala otvoreno je govorio i koliko mu teško pada uloga u suđenju Zdravku Mamiću

  • 1

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da nije doneo konačnu odluku o nastupu za nacionalni tim.

Novinari španske "Marke" posetili fudbalera Real Madrida u Zadru pred početak priprema za narednu sezonu

- Nisam doneo konačnu odluku. Videćemo. Sada želim da se koncentrišem na pripreme s Real Madridom i dobro da se pripremim - rekao je Modrić.

Upitan je i za svoju ulogu u suđenju Zdravku Mamiću.

- To je neugodna i komplikovana situacija, ali imam mirnu savest. Sada treba da sačekam da to završi i ništa više. Ne mogu da govorim više o toj temi, nije lepo, komplikovano je. To je nešto što se dogodilo pre mnogo godina i za mene je to i sve što se događa oko toga jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću takođe izdržati i ovo i da će se sve brzo završiti kako bih to mogao da zaboravim. Sada ima razmišljanja protiv mene bez upućenosti u to kako stvari zaista stoje. Teško mi je, ali ne mogu izaći iz svoje kože - poručio je vezista.

Real počinje pripreme u ponedeljak u Madridu, a zatim odlazi u SAD gde će odigrati tri pripremne utakmice protiv Mančester junajteda, Juventusa i Barselone.

Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristijan

    8. jul 2017 | 15:01

    Tako je to kad u zemlji imate Torcidu i te blitvare koji krive i pljuju po reprezentaciji ,zato sto im Hajduk nije izasao iz kamenog doba...Modricu legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA