Defoovo pismo preminulom dečaku rasplakalo Englesku: Spavaj mirno maleni, bićeš moja večna inspiracija!

Srce 6-godišnjeg navijača Sanderlenda, Bredlija Loureija, prestalo je da kuca posle dugogodišnje borbe sa kancerom. To je u fudbalskom svetu najviše potreslo golgetera Džermejna Defoa

  • 2

Najpoznatiji fan Sanderlenda je bolovao od teške bolesti, retkog tipa raka neuroblastoma, koji mu je dijagnostifikovan od kada je imao 18 meseci.

Za njegovo lečenje organizovane su mnoge humanitarne akcije, koje su pokrenuli Sanderlend, za koji je navijao, kao i Džermejn Defo, koji je značajno pomagao finansijski da se Bredli leči.

On se sprijateljio sa dečakom, nije mogao da zaustavi suze dva dana pred kobnu vest, kao da je predosećao da će ostati bez drugara. Nakon toga, oprostio se dirljivom porukom na društvenim mrežama.

- Zbog moj prijatelju, nedostajaćeš mi mnogo. Osećam se blagosloveno što te je Bog doneo u moj život, imali smo neke neverovatne zajedničke trenutke, hvala ti na tome. Nikada neću zaboraviti kako si me gledao kada smo se prvi put sreli, istinsku ljubav u tvojim slatkim očima. Teško je naći prave reči da kažem koliko si mi značio. Način na koji si izgovarao moje ime, tvoji osmesi kada je kamera prilazila da te snima kao malu superzvezdu, tvoja ljubav kada sam ja sa tobom.

>>>Defo je podario novi život bolesnom dečaku, ali nije mogao da sakrije suze jer se najgore bliži (VIDEO)

>>>TUGA DO NEBA: Preminuo dečak koji je ujedinio ceo fudbalski svet (FOTO) (VIDEO)

Dečak je u jednom trenutku prevazišao kancer, ali se bolest nažalost vratila i nije bilo moguće da se učini bilo šta.

- Tvoja hrabrost i odvažnost će nastaviti da me inspiriše do kraja života. Nikada nećeš biti svestan koliko si me promenio kao čoveka. Bog te sada ima u svojim rukama,a u mom srcu ćeš večno biti. Spavaj mirno, maleni, moj najbolji prijatelju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA