≫ 

Zvezda olako pustila najtalentovanijeg golgetera: Romanić sa ogorčenjem odlazi u Italiju! (VIDEO)

Navijači Zvezde nisu dočekali šansu da vide Romanića u najdražem dresu

  • 32

Vreme odmiče, a šansa za Lazara Romanića u Crvenoj zvezdi se nije nazirala. To je dovelo do alternativnih rešenja, u kojima najviše može da izgubi klub iz Ljutice Bogdana.

U Zvezdi je često predug put od mlađih kategorija do prvog tima, što je slučaj i sa momkom rođenim 1998. godine.

Iako je bio proglašen za najboljeg omladinca prošle godine, iako je zabeležio 19 golova uz 14 asistencija, to nije bilo dovoljno da mu se ukaže veća šansa u prvom timu Zvezde, u kom će Pešić i Boaći biti udarne igle, ali za Romanića nema mesta kao za alternativu.

>>>Novi Zvezdin biser već na meti Juventusa i Monaka! (VIDEO)

>>>Novo Zvezdino čudo Romanić: Prvo pod prečku, pa slalom kroz trojicu za gol! (VIDEO)

>>>Zvezda nagomilala napadače, a njeno dete pravi nove majstorije u stilu Mesija (VIDEO)

Na red čekaju Dejan Joveljić i Vanja Vučićević, ali iz kluba je za Telegraf negirano da Romanić ide na pozajmicu u Karpi, koji igra u Seriji B. Navedeno je samo da mu se traži klub u Srbiji i da je konkurencija jaka trenutno.

To se kosi sa saznanjima Telegrafa da će Romanić u ponedeljak otputovati u Italiju u okviru jednogodišnje pozajmice sa pravom otkupa ugovora. Romanićev menadžer Zlatko Đerić potvrdio je da je igrač razočaran razvojem situacije, jer sanja dres Zvezde u seniorskom pogonu.

- Ići će na godinu dana sa opcijom kupovine, nije mesta imao u Zvezdi. Oseća ogorčenje i da je najbolje da se skloni i da ide, jer na njega ovde ne računaju. Bilo je opcija da ode na pozajmicu u Spartak iz Subotice ili čačanski Borac, ali je za njega najbolja opcija da ode u Karpi. Ima i hrvatski pasoš, tamo bi mogao više da napreduje - kaže za Telegraf Đerić, koji ne strahuje od Italije.

- Italija može da bude mač sa dve oštrice, ali Srbija je mač sa 100 oštrica. Mislim da se svi igrači mladi u Superligi lako uguše, stagniraju, teško se napreduje. Lazaru je prva želja bio prvi tim, makar da bude tu samo. To mu je jedna neostvarena želja, a smatra da je svojim učinkom sa 20-ak golova i 14 asistencija to zaslužio - zaključuje Đerić.

Romanić je još u oktobru 2016. potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom do leta 2019. godine, Vladan Milojević ga posle priprema na Zlatiboru ne vidi u planovima, a za njega su se još ranije interesovali brojni klubovi koji su slali skaute.

Francuski portali su navodili da su se interesovali Sent Etjen i Monako, naročito posle turnira u Bazelu gde je Zvezda došla do trofeja. Tada je Zvezda na pet mečeva dala 14 golova, a Romanić je postigao pet uz čak šest asistencija.

Na tom turniru, Zvezda je pobedila Sporting sa 2:0, Hamburg sa 3:0, poraz je doživljen samo od Juventusa sa 3:2. U polufinalu je pregažen Bazel sa 4:0, u finalu Fluminense sa 3:0.

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    9. jul 2017 | 15:31

    Ljudi shvatite da se u Zvezdi uzimaju pare na igracima koji se dovode!!!10 pojacanja !?Koji klub u evropi je jos doveo toliko igraca,samo jedan mi navedite!?I bice jos... Na svakom se uzme ponesto pa skontajte koje su to pare! A ovi klinci moraju iz kluba,cak ni rezerve ne mogu da budu,da sticu iskustvo i da napreduju!Terzina menadzerska politika ,jos ako se poklope rezultati svi ce biti zadovoljni!Ako ne,onda ce malo kukati na sudije,na Kokezu grobara itd. I idemo dalje...neko ce platiti to...

  • Novi Beograd

    9. jul 2017 | 20:08

    Dokle ćemo da ćutimo mi kojima nam je zvegda iskreno u srcu... Jad i beda od kluba smo postali. Doktor nam maže oči sa nekom pričom, sever ga podržava... Ovaj mali je u svojim tinejdzerkim godinama bolji od pola kluba. Ove banane od crnaca sto skupljamo su gola patka... plače mi se!

  • Bigy

    9. jul 2017 | 16:50

    Toliko o tome terzicu da nasi klinci dobijaju sansu,ako si mislio pod tim klinci na stare klince kao sto su vujadin savic i stojkovic,onda si nas presao sve JOS JEDNOM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA