Au, kakav potez Đokovića! Emotivnom porukom za Jelenu zapušio usta Britancima za ''afere'' sa drugim ženama! (FOTO)

Srpski teniser je još jednom pokazao klasu

  • 41

Novak Đoković je imao najbolji mogući odgovor na brutalne napade engleskih medija, koji su u seriji tekstova, nakon njegovih sjajnih igara na Vimbldonu otvorili neke navodne afere sa drugim ženama.

>>> Englezi nemaju srama: Đokoviću pakuju aferu sa seksi kuvaricom sestara Vilijams, zbog koje mu propada brak sa Jelenom (FOTO)

>>> Sramna ofanziva britanskih medija na Novaka: Sad su u priču ubacili i Natašu Bekvalac!

Upravo je 10. jul i godišnjica braka Novaka i Jelene, pa je on na svom profilu na Instagramu objavio njhovu zajedničku fotografiju, uz emotivnu poruku koju je posvetio supruzi.

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca - napisao je Đoković.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Najbolji srpski teniser je na taj način na najbolji mogući način zapušio usta engleskih novinara, koji poslednjih nekoliko dana ne prestaju da pišu o njegovom privatnom životu i izmišljaju i recikliraju afere.

Novi udarac može da im zada ukoliko nastavi sa sjajnim partijama na Vimbldonu, pa najpre da u ponedeljak savlada Manarina, a do kraja, ukoliko nastavi u tom ritmu može i da osvoji čuveni pehar po 4. put, čime bi mogao i da svrgne Endija Marija sa 1. mesta na ATP listi.

Novak i Jelena su se venčali na 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, čime su krunisali višegodišnju vezu iz školskih dana. U braku su dobili sina Stefana, a Jelena je sada u drugom stanju i očekuje se da u septembru dobiju i drugo dete.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    10. jul 2017 | 15:45

    Kad bolje razmislim mozda je i bolje sto ga napadaju,jer ih on uvijek fino spusti,a to ga cini jos jacim.

  • Mirjana

    10. jul 2017 | 15:43

    Децо СРЕЋНА ВАМ ГОДОШЊИЦА !!!!ВЕРУЈТЕ У ВАШУ ЉУБАВ И ЧУВАЈТЕ СВОЈУ ПОРОДИЦУ.Живот је пун искушења.Ноле до победе а оне долазе

  • sasa

    10. jul 2017 | 14:55

    Jedan razlog vise da uzme Wimbledon!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA