≫ 

P**KO SEBIČNA: Grobar izvređao Đurđevića dok je davao izjavu, a onda mu je drugi prišao i postavio pitanje u lice (VIDEO)

Neprijatna situacija za napadača Partizana u miks zoni posle meča

  • 33

Napadač Partizana Uroš Đurđević, uprkos postignutom golu u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za ligu šampiona protiv Budućnosti, nije po volji nekim navijačima crno-belih.

Razlog?

Sebičnost koju je ponovo ispoljio u pojedinim situacijama pred golom Podgoričana, a koja opasno počinje da iritira pristalice srpskog prvaka. Apostrofiramo: ne sve.

>>> LEONARDO NAPRAVIO HAOS PRED GROBARIMA: Psovao upravu kluba posle gola, Tavamba mu zapušio usta (VIDEO)

Urošu su još u toku meča zviždali u dva-tri navrata, a po dolasku u miks zonu gde je davao izjave, i prilično neprijatno su ga izvređali.

- Dodaj loptu nekom, alo, nisi sam na terenu, p**ko sebična - u pozadini su se čuli povici mladića koji je, srećom po Đurđevića, bio na bezbednoj udaljenosti, iza rešetaka južne tribine.

Uroš se nije dao dekoncentrisati, mada nije bio ni savršeno miran posle ružnih reči koje su mu upućene.

- Nisam ih čuo - odgovorio je Partizanov napadač na pitanje "da li je čuo reakcije navijača u toku utakmice kada su mu zviždali zbog sebičnosti?".

Zanimljivo, odmah posle toga, drugi navijač, manje ratoboran i nervozan od gore navedenog, ali uzbuđen, uključio se u razgovor Đurđevića sa novinarima pitanjem: "Đuka, ceo stadion je video, atmosfera je nenormalna, katastrofa, svako igra za sebe, da li se i vama tako čini, tako barem nama deluje sa tribina".

- Ne znam, meni se ne čini tako... - kratak je bio odgovor vidno zbunjenog Uroša pitanjem navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA