≫ 

Legenda svetskog fudbala aplaudirala Grobarima, a najviše ga je oduševio igrač kome nije znao ni ime (VIDEO)

Čuveni vezista oduševljen Grobarima i pojedincima iz Partizana

  • 10

Nekadašnji fudbaler Reala, Olimpijakosa i reprezentacije Francuske, Kristijan Karembe, sa lepim utiscima o Partizanu i Grobarima vratio se u Pirej.

Aktuelni savetnik predsednika Olimpijakosa Marinakisa, nekadašnji osvajač Lige šampiona, Svetskog i Evropskog prvenstva, nije krio zadovoljstvo što prisustvuje spektaklu, iako je njegov klub neprijateljski dočekan.

>>>Pamtite li dobro sve? Sve što bilo je sinoć u Humskoj

>>>Ovo je jedini Delija koji je primećen u Humskoj: Svi Grobari se zaleteli na njega, jedva je izvukao živu glavu! (VIDEO)

Cenio je strast koju je video na južnoj tribini, zato je i pri odlasku u ložu, kada je prošao kroz Grobare na istočnoj tribini uputio aplauz navijačima, a sa nekima od njih se i podravio, što možete da vidite i u priloženom snimku.

Nakon meča, prvo je govorio o njima, zatim o utakmici.

>>>Pojavio se snimak kortea Delija i Gate 7 kroz ulice Beograda: Senjakom su grmele pesme na grčkom uz vređanje rivala (VIDEO)

- Pre svega moram da pohvalim sjajnu atmosferu i ambijent, navijače. Jeste da smo imali praktično od prvog minuta prednost, ali oni su uspeli da se vrate u meč i imaju kapacitet za to. Mogli su da 'ubiju' meč, učine ga težim, ali se to nije dogodilo. Zadržali smo svoje pozicije i ovo je velika pobeda za nas. Ali imamo još jednu utakmicu, ovaj put pred našim fanovima.

Video je Karembe ogorčenje suđenjem, kako u ponašanju igrača, tako i u gestikulacijama u loži.

- Moramo poštovati sudijske odluke, bez obzira kakve su. Možda je mogao da podeli žute kartone, ali nije i ne možemo protiv toga. To je pravilo sporta, sudije su uvek u pravu, moramo to da prihvatimo.

Na pitanje koji su igrači na njega ostavili najveći utisak, Karembe je odgovorio kroz osmeh.

- Nekoliko njih, tri ili četiri igrača. Svideo mi se 27 (Nebojša Kosović), kapiten (Miroslav Vulićević), Marko Janković koji je došao iz naše akademije. Dobar su tim - zaključio je Karembe.

Pogledajte i video njegove izjave:

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA