DOGOVOR TORCIDE I DELIJA: Slične koreografije protiv Intera i Omonije! (FOTO)

Koincidencija je da su sličnu tematiku dve originalne navijačke grupe sprovele u delo uoči evropskih mečeva u četvrtak

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ja

    04. avgust 2012 | 04:41

    Pele koliko ja znam iste te Delije su zadnjih, sad vec, sest godina sve brojniji na utakmica a Zvezda je sve gora. U proslom kolu kvalifikacija Delije nisu imale ispad na gostovanju. Ne radi se ovde samo o njima. Mnogo dobrih stvari koje navijacke grupe urade se retko kad objave. Svi mozemo da zakljucimo zasto. I zato Pele bolje cuti i idi komentarisi tekstove koje bar malo razumes. Pozdrav!

  • nebitno

    03. avgust 2012 | 22:46

    Nije ni bitno dal su se dogovorili, to su dva razlicita kluba, a koreografija je koreografija. Jebiga PARTIZAN!

  • pele

    03. avgust 2012 | 14:28

    Kazete:dve navijacke grupe,koje su najbolje u Evropi...Jesu li to one iste grupe koje su ostavile svoje klubove bez stotine hiljada evra zbog ispada,lomljenja stadiona,tuca sa smrtnim ishodima,...Najmanji je problem napraviti koreografiju,a veliki,i za nas neprevazidjen kako napraviti atmosferu gde,kao u normalnim drzavama,noze sedeti i beba a da se niko ne boji da ce joj neko zavrljaciti stolicu u glavu,ili baklju.Kako napraviti atmisferu gde ce se igraci truditi,a navijaci za taj trud nagraditi aplauzom i svojom brojnoscu na svakoj utakmici,bez obzira sto je tim izgubio 3:0,ili je 10-ti na tabeli?To je navijanje,a ne tuca i nakon izgubljene utakmice ubijanje,divljanje.Lako je pevati kad se dobija.Ovde navijaci nisu jaki da i u porazu budu veliki,pa cak i u seriji poraza da budu uz klub.Pa to je decije razmisljanje(na nivou do 5,6 godina)ako mi dajes bombone ti si dobar cika,ako ne dajes nisi dobar.I to je jedini kriterijum.Samo momci vi nemate 5 godina.Budite navijaci i u porazu,porazima,ne u tuci ubijanju.Za to postoji legija stranaca,americke agencije koje idu po ratistima.Budi frajer tamo,ne na civilnom terenu,u gomili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA