GOLUŽA ODGOVORIO ANĐELINI DŽOLI: Drago mi je što Anđa prati rukomet

- Meni je žao ako sam je šokirao, ali mi je drago da i ona prati rukomet - rekao je selektor "kauboja"

  • 1

Selektor hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža nije želeo da na službenoj konferenci za medije komentariše kritike koje mu je uputila Anđelina Džoli, zgrožena njegovom skandaloznom izjavom da ga je pobeda Hrvatske nad Srbijom na Olimpijskim igrama podsetila na zločinačku akciju "Oluja", ali je glumici odgovorio gostujući na zagrebačkom radiju "Antena".

- Meni je žao ako sam je šokirao, ali mi je drago da i ona prati rukomet - rekao je selektor "kauboja" i nastavio:

- Nisam ta osoba da nekome želim zlo, ali ja sam stvarno mislio na film. Novinari to komentarišu na svoj način. Sve u svemu, puno toga se piše što se ne kaže ili se pogrešno komentariše. Mislim da sam sve rekao. To su za mene nevažne stvari, imam ja važnijih obaveza, ali bitno je da se nešto piše - zaključio je Slavko Goluža.

Osim Džolijeve, hrvatski mediji su takođe opleli po Slavku Goluži. Pod naslovom “Slavko, jesmo li u ratu ili na Olimpijskim igrama?”, portal Index.hr bavio se neprikladnim ponašenjem njihovog selektora.

Nezadovoljstvo povodom ovog gesta  izrazile su i naše rukometne legende Veselin Vujović i Nenad Peruničić, zatim tehnički direktor naše rukometne reprezentacije Vladica Spasojević, kao i predsednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA