NOVAK BEZ FINALA: Marej "poludeo", Đoković brani bronzu!

Srpski teniser poražen 7:5, 7:5. Za bronzu sa Huanom Martinom Del Potrom

  • 13

Novak Đoković nije uspeo da se domogne finala Olimpijskog turnira. Pobedio ga je Endi Marej u dva seta 7:5, 7:5 i Škot će igrati za zlatnu medalju. Naš as će u meču za treće mesto u nedelju igrati protiv Argentinca Huana Martina Del Potra.

Srpski as je najavljivao pohod na finale, ali će na njega morati da sačeka bar još tri godine! Bronzu iz Pekinga, drugi teniser planete će braniti u duelu sa Argentincem Del Potrom koji je danas poražen u najdužem meču u istoriji Olimpijskih igara.

OBA SETA - ISTO IZGUBLJENA!

Nismo navikli na Novaka koji pre svega na psihološkom planu kaska za Marejom. Takav slučaj je bio večeras. U oba seta je poražen na identičan način.

Marej je presudni brejk poen osvajao u 12. gemovima oba seta i zasluženo ide dalje... Čekao je svoj trenutak i dočekao. U prvom je "vodio"igru na svoju vodenicu, u drugom je bio u podređenijoj ulozi, ali je bio najjači kada je bilo najpotrebnije. Manje grešio, nezgodnije servirao, jednostavno više mu se igrao tenis!

Novaku tri brejk lopte tokom drugog seta nisu bile dovoljne da oduzme servis rivalu, a Britanac je svoju prvu meč loptu iskoristio. I to znači nešto!

Finale i meč za treće mesto na programu su u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA