PONOSNI TATA: Srećniji sam zbog Ivanine medalje nego posle svog zlata u Seulu!

- Bukvalno nijednom nisam pogledao u cev kada je opalila, samo sam okretao glavu i video da joj dobro ide - izjavio je otac Ivane Maksimović

  • 0

Otac osvajačice srebrne olimpijske medalje u streljaštvu Ivane Maksimović Goran rekao je da nije imao živaca da gleda finale, i dodao da se oseća bolje nego kada je on došao do zlata na Igrama u Seulu 1988. godine.

- Nisam gledao finale. Šetao sam, bio sam negde u sredini i pratio Ivanu i Andreu samo na ekranu. Bukvalno nijednom nisam pogledao u cev kada je opalila. Samo sam okretao glavu i video da joj dobro ide. Svaka joj čast - rekao je Maksimović novinarima u Londonu.

On trenutno obavlja i funkciju selektora streljačke reprezentacije Srbije. Maksimović je 1988. godine osvojio zlato u Seulu.

- Ne znam kada sam se lepše osećao, mislim da je sada još bolje. Stvarno je odradila meč perfektno, više nego što smo očekivali. Ovde je poboljšala lični rekord, a izjednačila i državni i olimpijski - kazao je Maksimović.

On je priznao da se trenutno oseća i "kao ponosni otac i ponosni selektor reprezentacije".

- Ovo mi je treća medalja kao selektoru i trebalo bi da budem ponostan, ali prvenstveno kao tata - zaključio je Maksimović.

Ivana je posle osvajanja medalje rekla da ocu duguje uspeh koji je ostvarila.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA