SADA U MODNIM VODAMA: Felps zaštitno lice Luja Vitona (FOTO)

Olimpijski šampion se pridružio drugim poznatim ličnostima, poput Anđeline Džoli, Bona i Muhameda Alija, koje su takođe reklamirale ovaj popularni brend

  • 0

Nakon velikog uspeha na Olimpijskim igrama u Londonu, gde je osvojio četiri zlatne i dve srebrne medalje, američka plivačka zvezda Majkl Felps odlučio je da zapliva i modnim vodama.

Najtrofejniji olimpijac svih vremena, sa 22 osvojena odličja, postao je novo lice prestižnog francuskog brenda Luj Viton.

Na Vitonovoj reklami Felps je prikazan kako leži u kadi u crnim kupaćim gaćama i naočarima za plivanje na glavi, dok je pored njega na podu, ali na peškiru, putna torba prepoznatljivog dizajna.

Kompanija "Luj Viton" je poznata po saradnji sa velikim zvezdama kako iz sveta šoubiznisa tako i sporta. Proizvode čuvene marke dosad su reklamirali i Bono, pevač grupe U2, glumica Anđelina Džoli i nekadašnji svetski prvak u boksu Muhamed Ali.

(Tanjug / Foto:networkedblogs.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA