VELIKI POVRATAK: Rakočević u Zvezdi!

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde na pragu da se posle osam godina i drugi put vrati u dres u kojem je počeo košarkašku karijeru

  • 4

Dva puta najbolji strelac Evrolige, MVP istog takmičenja 2009. godine, Igor Rakočević na pragu je povratka u dres košarkaškog kluba u kojem je i počeo karijeru. Kako Telegraf.rs saznaje ostalo je da se utanače još "najsitniji detalji". Ukoliko se i oni završe kako obe strane planiraju trenizima "crveno-belih" Igor bi mogao da se pridruži na Zlatiboru.

Dolazak, odnosno povratak, Rakočevića u "crveno-beli" dres najavljivan je i prošlog leta, ali je njegova želja bila da se domogne trofeja koji mu u bogatoj karijeri nedostaje - titula pobednika Evrolige. Nije uspeo sa italijanskom Sijenom u toj nameri.

Sa reprezentacijom SR Jugoslavije u Indijanopolisu je 2002. godine osvojio zlato, leto pre toga u Istanbulu evropski šampionat. Sa Zvezdom je 1998. godine bio šampion Srbije i finalista Kupa Radivoja Koraća (Zvezda izgubila od Meša iz Verone). Igrao je za Budućnost, TAU Keramiku, Pamesu, Real, Efes Pilsen i Sijenu i osvojio je titule nacionalnih prvaka u svim zemljama u kojima je igrao. Rakočević se oprobao i u NBA ligi gde je za Minesotu odigrao samo 42 utakmice (1,9 poena).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA