Zenit razbucao Spartak 5:0 (VIDEO)

U derbiju četvrtog kola ruskog šampionata, aktuelni šampion Zenit napunio je mrežu Spartaka iz Moskve sa pet komada, do tog trenutka jedinog neporaženog tima

  • 0

Zenit dominira Rusijom i ove sezone!

Moskovljani će dobro zapamtiti katastrofu koju su doživeli danas u Sankt Peterburgu. Aktuelni šampion je sjajnom igrom naneo bratskom klubu Crvene zvezde prvi poraz ove sezone i sada je Zenit ostao jedini sa maksimalnim učinkom.

Spartak je koliko-toliko parirao u prvih sat vremena igre, ali je nakon promašenog penala u 60. minutu usledio stravičan pad u igri Moskovljana.

Dvostruki strelac za aktuelnog šampiona Rusije bio je Roman Širokov u 61. i 87. minutu. Golove su još postigli Maksim Kanunikov u 15. minutu, Vladimir Bistrov u 52. i Viktor Faizulin u 67. minutu.

Srpski internacionalac Aleksandar Luković igrao je za Zenit do 58. minuta, kada ga je zamenio Bruno Alveš, dok je Danko Lazović nakon svađe sa saigračem meč posmatrao sa tribina, zajedno sa navijačima svog kluba.

D. Grbović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA