≫ 

Transfer iz snova za Srbina: Pre godinu dana bio u Čukaričkom, sad mu je saigrač Kristijano Ronaldo!

Luka Marković novi je igrač "Stare dame"

  • 10

Kakav razvojni put talentovanog srpskog fudablera Luke Markovića (18): za samo godinu dana prešao je put od dresa Čukaričkog, preko Krotonea, do institucije zvane Juventus gde će imati privilegiju da trenira sa najboljim među najboljima Kristijanom Ronaldom!

>>>Markisio napustio Juventus posle 25 godina!

Transfer srpskog fudbalera završen je u poslednjim satima prelaznog roka u Italiji posredstvom agenta Ivice Pavlovića koji nosi velike zasluge za to što se Marković našao u taboru šampiona Italije.

Dogovor dve strane je takav da će Marković narednu sezonu biti na pozajmici sa opcijom da Juventus na kraju iste otkupi njegov ugovor od Krotonea za 2.5 miliona evra.

Ljudi u Juventusu bili su zaintrigirani igrama Markovića za Krotone na pripremama, bio je strelac nekoliko golova što ga je preporučilo "bjankonerima", mada je za Srbina interesovanje pokazao i Milan.

S obzirom da mu to godine dozvoljavaju, Marković će igrati za juniorski tim Juventusa, kao i u omladinskoj Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    18. avgust 2018 | 00:01

    Bravo malisa ! Sa srecom i zdravljem .

  • Janičari

    18. avgust 2018 | 10:03

    Kao prvo pozajmio ga Crotone u Juventus ali Serie C. On će verovatno da vidi CR7 na parkingu negde. Kakva opet prevara, mali je drvo ne može da igra za Crotone koji je ispao u Serije B već ga pozajmio u Serije C. I verujte mi i tamo neće igrati. Sve kombinacije jer mu je otac takav kakav jeste! Mali nema brzinu i nije za moderan fudbal! Kakve zasluge agenata i kakva crni Ronaldo! Pozdrav

  • Косингас

    18. avgust 2018 | 08:55

    Дечко је прошао Омладинску школу Црвене звезде. Био је само једну или две сезоне у Чукаричком.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA